Állítólag nyomozás indul, mert B.Zsolt ráugrott az autóm motorház tetejére

2020. április 28. 16:24

„Ezután a mentőknek is hazudva bevitette magát a kórházba.”

2020. április 28. 16:24
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Állítólag nyomozás indul, mert B.Zsolt ráugrott az autóm motorház tetejére. Nagyon helyes, én is megtettem a feljelentést hatóság félrevezetése, hamis vád, garázdaság és személyes szabadság korlátozása miatt és így talán arra is van esély, hogy közterület figyelő kamerák felvételeihez is hozzájussunk. Az esetről egyelőre rendelkezésre álló videók itt https://www.youtube.com/watch?v=Rsm4mD7x828&t=67s láthatók: először ráfeküdt a kocsimra, majd leszállt róla és hátrált, de amikor megmozdult az autó , újra ráugrott, majd kis fáziskéséssel a kamerát meglóbálva segítségért kiabált. Ezután leszállt, láthatóan épen, egészségesen videózott és szaladgált tovább fél órát. Ezután a mentőknek is hazudva bevitette magát a kórházba.

Persze azóta, ahogyan az »ügyészség« az MTVA-ban történteket kezelte, minden lehetséges. Tudjuk, hogy a »köztévében« ellenünk teljesen törvénytelenül fizikai erőszakot alkalmazó biztonsági őrökkel szemben semmilyen eljárást nem indítottak, de a védekező Varjú Lászlót rabosították és meggyanúsították. A koncepciós eljárások ezzel hivatalosan is megindultak. A látszattal ellentétben az is csakis rajtunk múlik, hogy meddig és mennyi lesz még ezekből.

A »nyomozás« amúgy egyelőre nem is azért kell nekik, hogy elítéljenek, egylőre nincs bíróság, aki ilyenre képes lenne- de a »nyomozás megindításából « remek lejárató cikkeket lehet írni. Már megszoktuk a leggátlástalanabb, legmocskosabb hazugságokat a propagandagépezettől.( Csak mi tehetünk róla, hogy megtehetik ezt, hiszen Molnár Zsolt utasítására egy nap után kivonult az ellenzék a az MTVA székházból és ezzel egy nap alatt kapitulált a teljes ellenzék az aljas heccpropaganda elleni harcban. )

A fenti cikkek persze perelhetőek, pár év múlva majd megnyerem a pert és röhögve fizetnek majd pár százezer forintot. És közben a többség némán nézi ahogyan tovább alázzák, gyalázzák, mocskolják honfitársainkat. És nem érti, hogy annyi lopás és gyalázatos , bűnös intézkedés ellenére hogy lehet, hogy az emberek kb 50 százaléka még a kormányra szavazna.

DE AMI A LEGFONTOSABB: annak ellenére, hogy ez az ügy nagyon szomorú és mélyen felháborító, kezeljük azért B. urat a helyén, kellő komolytalansággal. Ugyan a hatalom egyik fő eszköze ő, akinek az a feladata, hogy annyira heccelje az arra fogékony elmével rendelkező honfitársainkat, hogy akár fizikai erőszakot is kövessenek el majd az ellenzék ellen, de: NEM FÉLNI KELL TŐLÜK, HANEM MOSOLYOGNI RAJTUK”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2020. április 29. 23:37
Mintha kísértetiesen hasonlítana egy másik esethez mikor hanyatt esett székkel együtt. Merthogy negütötték állítólag. Osztán mentőt kellett hivni hozzá, ami mint kiderült nem bolt indokolt. Hát ennyit arról ki mit játszik el.
syphax
2020. április 29. 16:56
CSAK ANNYI A BAJ,HOGY--SAJNOS--NEM RÓKÁZOTTT RÁ A SZÉLVÉDŐÜVEGRE....ÉN MÉG LE ÉS RÁ IS SZARTAM VÓNA....HIGFOSÁSSAL..AHOGYAN KÖLL!!!
Menhetten
2020. április 29. 15:16
Láttam a videót. Bede ez a tátottszájú gnóm ráfeküdt a kocsira. Nincs ennek a bangának nője, akire feküdhetne?
heracliofurnier
2020. április 29. 14:30
Mekkora égés ez is a fideszes cigóknak. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!