Most nyílik esély Orbán és rendszere megbuktatására

2020. április 01. 07:53

Minden hiányzó gyógyszerért, maszkért, védőfelszerelés híján megbetegedő orvosért és ápolóért, minden elvesztett állásért, bedőlt vállalkozásért, kenyér- gyümölcs- és húsdrágulásért Orbán Viktor lesz a hibás.

2020. április 01. 07:53
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Balra, magyar!

„Olvasom, hogy sokan összeomlanak, hogy itt a vég. Ellenkezőleg: most nyílik esély Orbán és rendszere megbuktatására.
A politikai, gazdasági, kulturális és erkölcsi válság eddig is itt volt velünk, de az élet most már minden részletét önállóan világítja meg. A felelősséget e válság előállítója, Orbán Viktor, a diktatúra-törvénnyel végképp magára húzta.

Tíz év kétharmad után eddig sem volt már értelme visszafelé mutogatni, de a mai naptól minden késő buszért, minden hiányzó gyógyszerért, maszkért, védőfelszerelés híján megbetegedő orvosért és ápolóért, minden elvesztett állásért, bedőlt vállalkozásért, kenyér- gyümölcs- és húsdrágulásért Orbán Viktor lesz a hibás. Ő akarta, hadd vigye.

Jogos a kérdés: miért erőszakolta ki, hogy kinevezett diktátor legyen? Eddig is szinte élet-halál ura volt, akkor meg minek? Egyrészt ő már tudja, mekkora a baj, másrészt van néhány dolog, amitől retteg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 294 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2020. április 02. 18:35
Zsoltika! Ne bohóckodj már! Veled ezek után még kisméretű kotont sem lehet eladni.
lhotx
2020. április 02. 15:35
Igen, tudjuk. A Legmagasabb Szinten, néhány fül között (összeborulás alkalmával) Domina Kolufina azt találta hallatni: "Ebből nem szabad jól kijönniük!"
lendvaiildiko
2020. április 02. 12:50
INTERNETES SZATÍR, MOLESZTÁLÓ, INTERNETES SZATÍR, MOLESZTÁLÓ, INTERNETES SZATÍR, MOLESZTÁLÓ, INTERNETES SZATÍR, MOLESZTÁLÓ, INTERNETES SZATÍR, MOLESZTÁLÓ, INTERNETES SZATÍR, MOLESZTÁLÓ, INTERNETES SZATÍR, MOLESZTÁLÓ, INTERNETES SZATÍR, MOLESZTÁLÓ, INTERNETES SZATÍR, MOLESZTÁLÓ, INTERNETES SZATÍR, MOLESZTÁLÓ, MIÉRT KAP NYILVÁNOSSÁGOT EZ A PERVERZ MOLESZTÁLÓ SZATÍR?????
Flagellator1974
2020. április 02. 06:40
Te csak verd a pöcsöd tovább, Gréczy!! Ne ugass arról, amihez nem értesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!