Minden nyolcadik igazolt fertőzött és elhunyt beteg a Pesti úti Idősek Otthonából került ki

2020. április 21. 19:05

Egészen elszomorító...

2020. április 21. 19:05
Farkas Örs
Facebook

„Magyarországon minden nyolcadik igazolt fertőzött és elhunyt beteg a Fővárosi Önkormányzat Pesti úti Idősek Otthonából került ki. Egészen elszomorító...

Karácsony Gergely majd egy hónappal ezelőtt bejelentette, hogy egy ideig nem hívja össze a fővárosi közgyűlést, hanem rendeleti úton vezeti majd Budapestet. Az elmúlt hónapból azonban csak az derült ki, hogy orvosi jelenlét elvétve volt csupán az intézményben, Karácsony pedig egymásnak ellentmondó jogi bűvészkedéssel próbálja letolni a felelősséget, a tettek azonban még mindig váratnak magukra...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2020. április 22. 16:02
- Minden nyolcadik igazolt fertőzött és elhunyt beteg a Pesti úti Idősek Otthonából került ki - Igen, de a fenntartó fővárosi önkormányzat vezetője, karácsony neménvótam gergely nem felelős.
Mich
2020. április 22. 12:17
Karigeri (sokkal) jobban teljesít! Soros meg fizet minden halottért...
zsoltkom2
2020. április 22. 07:00
"Magyarországon minden nyolcadik igazolt fertőzött és elhunyt beteg a Fővárosi Önkormányzat Pesti úti Idősek Otthonából került ki." "Tápiógyörgyén csak a Fidesznek jutott kiosztható maszk Két fideszes képviselő maszkosztást szervezett Tápiógyörgyén, ami dicséretes is lenne, ha hajlandóak lettek volna elárulni beszerzési forrásaikat a polgármesternek. Varró István ugyanis saját pénzéből vásárolt volna ezer darab maszkot a rászorulók részére, de az egyik fideszes képviselőtől ezt a választ kapta: "utána kell járni"." https://bit.ly/2VsCDmI
qwrtzq
2020. április 22. 04:16
de jó lesz már bilincsben látni azt a kommunista DK-s tehenet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!