Magyart a magyar ellen – ellenzéki uszítás Szabó Tímea módra

2020. április 22. 14:59

A külhoni magyarok nem azért külhoni magyarok, mert azok szeretnének lenni.

2020. április 22. 14:59
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Amikor a magyar Országgyűlésben egy magyar országgyűlési képviselő feláll és arról beszél, ordít, visít, hogy milyen jogon segít a magyar a külhoni magyarnak, arra nincs bocsánat. Szabó Tímea (és egyébként a társai is) mindig így gondolta, de most ki is csúszott a száján a nemzetellenes mocsok. Magyarország csonkahatárain túl élő honfitársaink nem jókedvükben, heccből, saját szándékból döntöttek úgy, hogy magyarként egy másik országba szeretnének születni. Ez a rendkívül triviális alapvetés a balliberális »értelmiség« számára évtizedek óta felfoghatatlan. A külhoni magyarok nem azért külhoni magyarok, mert azok szeretnének lenni.

Nemzettestvéreinket a történelem viharai tépázták meg. A magyarság lombjából ugyan időről időre hullnak le levelek, de az erős gyökér és az abból kinövő törzs biztosan áll, az elmúlt 100 év a megmondhatója. Egyszerűen felfordul a gyomrom, amikor baloldali politikusok a külhoni magyarokon keresztül támadják a kormányt. Elhányom magam, amikor a határon túli magyarokat olcsó politikai mocskolódásra használják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2020. április 23. 11:32
Hogy is mondta a székely atyafi az egyik ellenzéki nagy egyéniségnek: "A disznóólomat sem bíznám rátok." Nem visítani kell ellenzék, hanem megnyerni az embereket. Mondjuk nem a pénzre gondoltam, hanem a jó szóra, az nem kerül pénzbe.
bagira
2020. április 23. 09:17
Jut eszembe Mata Hari .
koronaszepe
2020. április 22. 21:32
Amit a magyar kormány küld a külhoniaknak az nem valós segítség, az szimbolikus gesztus. Ráadásul olyan helyekre is küld, mint pl. Szlovákia, ahol az ottani magyarok mind anyagi, mind járványügyi szempontból kedvezőbb helyzetben vannak, mint az anyaországiak, mint pl. a Budapestiek, ahová viszont nem küld a magyar kormány elég felszerelést. Az egész csak arra jó, hogy ilyen cikkeket írhassanak ilyen semmirekellő ingyenélők, mint szerzőnk. Hogy magyart magyar ellen lehessen hergelni.
yanoo
2020. április 22. 17:53
A sok bolsevik komment alapján úgy érzem, nagyon betalált ez az írás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!