Ma van a Föld Napja, vigyázzunk rá!

2020. április 22. 10:19

Földünk épségének a megőrzése nem csak a szavak, de a tettek mezején is a közös ügyünk kell, hogy legyen.

2020. április 22. 10:19
Szentkirályi Alexandra
Facebook

„Februárban a Tiszánál, majd márciusban a tatabányai hulladékfeldolgozónál jártam. Mind a két helyen világosan látszott, hogy mit okoz az illegális szennyezés, és a meggondolatlan fogyasztás. Az illegális szemétlerakók, vagy a nem szelektíven gyűjtött háztartási hulladék kezelése, felszámolása, a szelektálás és az újrahasznosítás hatalmas munka, energia, és nincs is rá lehetőség minden esetben.

Földünk épségének a megőrzése nem csak a szavak, de a tettek mezején is a közös ügyünk kell, hogy legyen. Kicsiben és nagyban is tennünk kell azért, hogy még gyermekeink, unokáink és dédunokáink is élvezhessék ezt a csodálatos országot, megannyi természeti kincsével együtt. Ma van a Föld Napja, vigyázzunk rá!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2020. április 22. 14:40
Azért, ha én szóvivő lennék, s ezért még fizetést is elfogadnék, csak odafigyelnék a magyar nyelv védelmére. Egy elnevezésben pedig nem szabad a szavakat csak azért nagybetűvel kezdeni, hogy majmoljuk a angol nyelvet. Amire a kisasszony gondolt magyarul úgy szól, hogy a Föld napja. Mert a Föld nevű bolygó Napja az nem más mint a naprendszerünk központi csillaga.
balbako_
2020. április 22. 14:15
Haha! Karigeri bejelentette a klímavészhelyzetet, a párttársai és követői pedig autós tüntetést szerveznek! a gyérülő forgalomtól megtisztuló levegő rontására! De miután a klímavészhelyzet kapcsán sem csinált semmit csakúgy, mint a járvány ellen az öregek otthonában, ez is csak ártott az ügynek. Kezdjük megszokni?
zakar zoltán béla
2020. április 22. 14:14
Lenin e FÖLDÖN élt! Vajon tudta-e?! Képzeljük el 150 évesen, amikor bekopogtat a Szeplőhegyi SZAunA SzeSZánsz LaboriTHOR(I)UMBA és így szól:- Üdvözletet hoztam Tiny Anthonytól és Viper von Matthewtól!....
BőröndÖdön
2020. április 22. 13:13
A szokásos képmutatás...undorító...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!