Költői kérdés

2020. április 14. 18:16

Mire költötték a Soros György által a Fővárosnak átutalt 1 millió eurót?

2020. április 14. 18:16
Farkas Örs
Facebook

„Napok óta olvashatjuk, ahogy Karácsony Gergely és a baloldali sajtó idejét nem kímélve töri magát azon, hogy jogi útvesztőkön keresztül bizonyítsa, valójában a Fővárosnak semmi dolga a vírus elleni védekezésben. Karácsony hivatali ügyintézőket megszégyenítő módon villant paragrafusokat, leveleket, hivatkozik nemzetközi protokollra és WHO ajánlásokra, mindezt azért, hogy elmagyarázza: a Főváros nem érintett.

Két kérdést szeretnék megfogalmazni:
1. Mit fog tenni a főváros a vírus elleni védekezésért kézzel foghatóan, ha állítólag az eszközbeszerzés nem az ő feladatuk, ha állítólag egyes közparkok lezárása nem az ő hatáskörük, ha az önkormányzati fenntartású intézmények felügyelete nem az ő felelősségük, a parkolás ingyenessé tétele pedig számukra megugorhatatlan lépés volt?
2. Mivel az elmúlt hetekben a fővárosi intézményekbe, még a Fővárosi Önkormányzat épületébe kiszállított eszközöket is a Kormány bocsájtotta rendelkezésre, mire költötték a Soros György által a Fővárosnak átutalt 1 millió eurót, a Momentum által a párt bankszámláján gyűjtött támogatásokat, az ellenzéki képviselők által felajánlott összegeket?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CirmoS
2020. április 15. 10:04
Kedves Örs! Két verzió van. Az egyik, hogy megegyezés alapján szétlopták, a másik, hogy el van rakva a 2022-es uszításra..! Harmadik verzió nincs!
Almassy
2020. április 14. 22:22
"Mire költötték a Soros György által a Fővárosnak átutalt 1 millió eurót?" A fővárosi állatkert fenntartására. (Nem arra... A másikra.)
3M..
2020. április 14. 20:53
Sokkal több embert foglakoztat az, hogy a kormány mire költötte az a 2000 milliárd forintot, amit az EU-tól kapott a vírus elleni küzdelemre. A vírus jelen van, a pénznek viszont nyomát sem látni. Szebb Jövőt!
szavaztam
2020. április 14. 19:20
felkészülésre költik....lehet tanácsot kérnek belőle :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!