Karácsony „Neménvoltam” Gergely

2020. április 22. 15:38

Karácsonynak alig néhány hét kellett ahhoz, hogy az első elé kerülő akadályban elbukjon.

2020. április 22. 15:38
Bándy Péter
Demokrata

„2019. december 2-án furcsa dolog történt. Esett a hó. Hogy ez télen nem furcsa? Nos, a kedves olvasónak lehet, hogy nem, de Karácsony Gergelyt minden bizonnyal nagyon meglepte. Főpolgármestersége első érdemi havazása miatt ugyanis óriási káosz alakult ki Budapesten. A problémát Facebook-bejegyzésekkel próbálta orvosolni: délelőtt fél 11-kor például közölte, hogy tájékoztatást kért a közterület-fenntartótól a hóeltakarítási munkákról.

»Az előrejelzések szerint dél körül eláll a havazás Budapesten, így a délutáni csúcsra már a főbb útvonalakat meg lehet tisztítani. A sózás elkezdődött, a latyak letakarítása most még lassítaná a forgalmat, így az csak a délutáni csúcs után, este történik majd” – próbálta nyugtatni a budapestieket. Ám mivel ez valószínűleg kevéssé sikerült, a délutáni csúcs közepén újabb bejegyzést írt közösségi oldalára: „Elfogadhatatlan, hogy a hóesés lebénítsa a várost, küzd is a BKK és az FKF, hogy minél gyorsabban helyreálljon a rend. […] Gyorsított tempóban állítjuk helyre a rendet Budapesten.«

Karácsonynak tehát alig néhány hét kellett ahhoz, hogy az első elé kerülő – nem is túl jelentős – akadályban elbukjon, ráadásul ezért mindenki hibás volt, csak ő és sleppje nem, és az említett két bejegyzésben még véletlenül sem írt olyasmit, hogy »bocsánat« vagy »elnézést kérek«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2020. április 23. 00:39
Minden nap karácsony ! Egyeseknek. Bízom benne ha lesz árvíz, vagy földrengés, vagy vörösiszapvész akkor már készen várja a stíluslevél a rózsaszín ujjacskáit. S ki tudja tenni hány helyre küldte el, és kinek. Faszbuk gerzson vagyok nem lopom a napot ! De csak azt nem !!!
nemecsekerno_007
2020. április 22. 18:14
Rontó Geri :))))))))))))))))))
balbako_
2020. április 22. 17:49
De nemcsak Karigeri aljas pondró járvány idejék Pikó elvtársa ugyan az. https://www.origo.hu/itthon/20200422-piko-andras-kozszolgalati-lakas.html
BőröndÖdön
2020. április 22. 17:38
Péter,ezért kár volt bekapcsolni a gépedet...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!