Karácsony Kelemen Pesti úti levelei

2020. április 23. 15:43

Karácsony Gergely egy hülye.

2020. április 23. 15:43
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Karácsony Gergely egy hülye. A mondat eredetije Gyurcsány Ferenchez kötődik, és Csermely Péter barátom életművének egyik ékköve, de most muszáj új névvel lemásolnom, mert ez foglalja legjobban össze a lényeget. Tehát Karácsony Gergely egy hülye.

Persze, ezt mindig is pedzegettük, emberi, politikai tevékenysége – hogy ne mondjam: életműve – nagyjából egy fandli szart ér, és nemcsak róla árul el sokat, hogy ezzel a fandlival lett főpolgármester. Aztán telt-múlt az idő, bekopogtatott Covid bácsi, Karácsony meg 19-re lapot húzott. Beszüntette a fővárosi közgyűlés tevékenységét (halló, Európa! Halló, Christiane Amanpour, halló Sargentini, halló 73 »ismert európai személyiség«!), és nekiállt rendeletekkel kormányozni. Ebbéli tevékenysége magán viseli egy igazi hülye keze nyomát.

De a jó sok léhűtő felvétele, a már felvett léhűtők fizetésének brutális felemelése, majd kitömésük további prémiumokkal csak ujjgyakorlatok voltak. Karácsony most ért fel a csúcsra. Karácsony (és csapata) immáron vélhetően közokiratot is hamisíthatott, csak azért, hogy megmagyarázzák valahogy a megmagyarázhatatlant. Vagyis azt, miért és hogyan halt meg a magyarországi járvány áldozatainak nyolcada egy fővárosi fenntartású idősotthonban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. április 24. 14:52
Karácsony Gergely egy hülye." hát igen, de nem nevetnek rajta, a máskor olyan szívesen gúnyolódó libsi megmondóemberek, és nem tűzik műsorra a standup comedysta sekélymagyarok, a dombóvárik, bödőcsök stb. Pedig micsoda poén lenne láttatni, ahogy Gál J. Zoltán lepötyögi a számítógépén Skultéti levelét. De hallgatnak a Máté Gáborok, Nagy Ervinek, Schillingek is...nem cirkuszol Gulyás Marci, nem dobál füstbombát Donáth Anna, Fekete-Győr. Most kussol a szarházi banda.
dakotasámán
2020. április 24. 13:39
"Karácsony (és csapata) immáron vélhetően közokiratot is hamisíthatott,..." mindez csak egy öreg alkoholista képzelgése te szardarab, hogy stílszerű legyek. a prosti skacok viszont bizonyítottan hírt hamisítottak Donald Tusk nagyapjával kapcsolatban segglakó. talán erről kellett volna valamit makognod.
kishegyi
2020. április 24. 13:36
A siralmas az, hogy ha ezt (is) megússza, mint Zuglót. És még 4.5 év...!
zolizolizoltan
2020. április 24. 09:20
Hazudnak, mint az állat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!