Hol bigottság van, ott bigottság van

2020. április 17. 15:18

Csak mert transznemű, mert milyenmáraz.

2020. április 17. 15:18
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

„Hol bigottság van, ott bigottság van. Akkor mindenbe bekényszerítik a saját korlátoltságukat és kicsinyességüket. Például a véradásba. Transznemű, aki korábban adhatott vért, most nem adhat. Miért? Csak. Mert transznemű, mert milyenmáraz. Mert amit nem tudnak felfogni, azt el kell taposni.

Közben meg annyira könnyű békén hagyni a másikat. De komolyan, a világ egyik legkönnyebb dolga. Semmilyen politikai vagy egyéb kockázatot nem vállal a Fidesz (mert hát őket csak az mozgatja, nem is próbálok morális érvekkel hatni) azzal, ha békén hagyja a transzneműeket. Sőt. Hozni egy rendelkezést macerásabb, mint nem hozni. Vérből pedig hiány van, nem pedig akkora túltermelés, hogy random válogatni lehessen. Akkor hát miért?

Vagy túlbuzgó volt valaki lentebbi szinten, vagy spájzol a kormány ellenségképet, ha majd elfogyna a vírus meg a migráncs. Remélem, csak az előbbi eset, de illúziókat nem táplálok. Csak kitartást kívánok transznemű polgártársainknak is. Ahogy a koronajárvány, úgy a transzfóbia és homofóbia sem tart örökké. A Momentum pedig segít mindegyik felszámolásában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. április 19. 08:45
"Csak mert transznemű, mert milyenmáraz." Nekem visszataszitó. Kerülöm az ilyneknek még a közelségét is. DE bántani -sértegetni nem bántom nem sértegetem őket--ÖLÉG BAJ AZ NEKIK MAGUKNAK, HOGY OLYANOK....AMILYENEK.
bagira
2020. április 19. 04:00
Szarvas a lámpavas akasztás első áldozatod apád anyád legyen , kötél húzás közben érezd magad jól.
akiaki
2020. április 18. 21:58
a nagy Szar megszólalt! de akkor tahó gané!
akiaki
2020. április 18. 21:57
a fickót pihentetik most néhány hétig, ez a cikk már napokkal ezelőtti lehet, utána megy darukezelőnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!