Ez így nem fog menni

2020. április 14. 15:30

Most is csak azzal van elfoglalva ez a romlott társaság, hogy ellopja, amit eddig nem lopott el.

2020. április 14. 15:30
Szél Bernadett
Facebook

„Ez így nem fog menni. Komolyan gondolja a kormányfő, hogy elhiszi neki az ország, hogy ő itt most válságot kezel, ha dömpingben tolja be azokat a javaslatokat, amiknek semmi közük a veszélyhelyzethez?! Hogy képzelik, hogy ezzel többfrontos harcra kényszerítik a szakszervezeteket, a dolgozókat, az embereket, amikor a járvány is épp elég nagy csapás?!

Ebben a helyzetben, ami sokak számára komoly szenvedést jelent, egyszerűen erkölcstelen és méltatlan ingatlan- meg földmutyikról vitatkozgatni a parlamentben. Az embereket tiszteljük meg azzal, ha a parlament teszi, ami a dolga: a szenvedés csökkentése. Éppen ezért az a minimum, hogy a Fidesz leáll a járvánnyal köszönő viszonyban nem levő, sőt az emberek helyzetét még inkább megnehezítő javaslatai benyújtásával, és a járvány végéig kizárólag azzal összefüggő, az emberek helyzetének javítását célzó javaslatokat terjeszt a parlament elé!

Az öt nagy szakszervezeti szövetség most konkrétan azt kéri a kormánytól, hogy a járvány végéig a parlament ne tárgyalja a kulturális közalkalmazottakat munkavállalókká átminősítő törvényt. Maximálisan egyetértek velük!

És hangsúlyozom: ha van ízléstelen dolog, hát ez az — úgy tolják a parlamentet, mintha nem lenne holnap, még most is csak azzal van elfoglalva ez a romlott társaság, hogy ellopja, amit eddig nem lopott el, kijátssza, amit eddig még nem játszott ki és kontroll alá vonja azokat, akiket ez eddig elkerült.

‼️ Felszólítom a kormányt, hogy foglalkozzon az emberekkel és ne terjesszen be veszélyhelyzet alatt olyan javaslatokat, amiknek semmi köze az emberi szenvedés csökkentéséhez!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. április 15. 08:21
Ehhez is értesz mint ahhoz, hogy honnan jön az áram. Honnan jönne, hát a konnektorból, vagy a disznótorból.
marica61
2020. április 15. 08:19
megszolalt lyukbol a gödör
Ernie Pantuso
2020. április 15. 07:55
Szólítgatsz te patkány!.... Eeeej, csak kapnálak a kezem közé.
konfucius
2020. április 15. 07:08
Felszólítom Szél Bernadettet, hogy fejezze be a saját maga agymosását, de amíg ennek hatása kialakul, a napi terápiát és gyógyszereinek szedését ne hagyja abba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik