A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Ez így nem fog menni

2020. április 14. 15:30

Most is csak azzal van elfoglalva ez a romlott társaság, hogy ellopja, amit eddig nem lopott el.

2020. április 14. 15:30
Szél Bernadett
Facebook

„Ez így nem fog menni. Komolyan gondolja a kormányfő, hogy elhiszi neki az ország, hogy ő itt most válságot kezel, ha dömpingben tolja be azokat a javaslatokat, amiknek semmi közük a veszélyhelyzethez?! Hogy képzelik, hogy ezzel többfrontos harcra kényszerítik a szakszervezeteket, a dolgozókat, az embereket, amikor a járvány is épp elég nagy csapás?!

Ebben a helyzetben, ami sokak számára komoly szenvedést jelent, egyszerűen erkölcstelen és méltatlan ingatlan- meg földmutyikról vitatkozgatni a parlamentben. Az embereket tiszteljük meg azzal, ha a parlament teszi, ami a dolga: a szenvedés csökkentése. Éppen ezért az a minimum, hogy a Fidesz leáll a járvánnyal köszönő viszonyban nem levő, sőt az emberek helyzetét még inkább megnehezítő javaslatai benyújtásával, és a járvány végéig kizárólag azzal összefüggő, az emberek helyzetének javítását célzó javaslatokat terjeszt a parlament elé!

Az öt nagy szakszervezeti szövetség most konkrétan azt kéri a kormánytól, hogy a járvány végéig a parlament ne tárgyalja a kulturális közalkalmazottakat munkavállalókká átminősítő törvényt. Maximálisan egyetértek velük!

És hangsúlyozom: ha van ízléstelen dolog, hát ez az — úgy tolják a parlamentet, mintha nem lenne holnap, még most is csak azzal van elfoglalva ez a romlott társaság, hogy ellopja, amit eddig nem lopott el, kijátssza, amit eddig még nem játszott ki és kontroll alá vonja azokat, akiket ez eddig elkerült.

‼️ Felszólítom a kormányt, hogy foglalkozzon az emberekkel és ne terjesszen be veszélyhelyzet alatt olyan javaslatokat, amiknek semmi köze az emberi szenvedés csökkentéséhez!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. április 15. 08:21
Ehhez is értesz mint ahhoz, hogy honnan jön az áram. Honnan jönne, hát a konnektorból, vagy a disznótorból.
marica61
2020. április 15. 08:19
megszolalt lyukbol a gödör
Ernie Pantuso
2020. április 15. 07:55
Szólítgatsz te patkány!.... Eeeej, csak kapnálak a kezem közé.
konfucius
2020. április 15. 07:08
Felszólítom Szél Bernadettet, hogy fejezze be a saját maga agymosását, de amíg ennek hatása kialakul, a napi terápiát és gyógyszereinek szedését ne hagyja abba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról