Ez bizony halottnak a csók

2020. április 06. 13:20

A kormányfő szociális, gazdasági válságnak engedett ma utat. Az Isten legyen hozzánk kegyes!

2020. április 06. 13:20
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„A kormányfő által bejelentett mai gazdasági csomag mentőöv helyett fullasztó hullámokat kínál. Menekülés helyett süllyedést. Legyen világos: a befagyott gazdaságban pótlólagos keresletet kell teremteni és újra kell szervezni a vállalati szférát. A kormányfő csomagja a nemzeti jövedelem 1,8 százalékával egyenlő pótlólagos keresletet teremt. Az eddig bejelentett intézkedésekkel együtt. Ez bizony halottnak a csók.

Nem kezeli a munka nélkül maradt növekvő tömegek gondját, az elbocsátással fenyegetett százezrek reménytelenségét, a gyerekekkel otthon maradt szülők nyavalyáit, a kisvállalkozók félelmeit. A nyugdíjasok idén, amikor a leginkább kellene a segítség, egy fityinget sem kapnak. A kormányfő érzéketlen vagy tudatlan, esetleg cinikus szédelgő.

Ebből nagy baj lesz. A kormányfő szociális, gazdasági válságnak engedett ma utat. Az Isten legyen hozzánk kegyes!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. április 07. 15:58
Bocs! A magyar politika világából GyF végleg kiíírta magát... Ez holt biztos!
toef36
2020. április 07. 15:55
Gyurcsány legutóbbi megnyílvánulásával végleg kiírta magát a magyar piltikából. Ha valaki ennyire abnormális, az is hülye , aki szóba áll vele... Rónai Egonnak is üzenem... Silány újságíró az, aki leül vele beszélgetni egy asztalhoz...
Libraman
2020. április 07. 08:50
"Görcsrángatta" pszichopata állat! A világ legrosszabb vezetői között van előkelő helyed, Pol Pot mellett.
Esvány
2020. április 07. 07:02
Ezt a barmot fel kellene fogadni udvari bolondnak! Megérdemelné a fizetést, olyan vicceseket tud mondani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!