Egy mondat arról, mi mindent vitt ma végbe Magyarország kormánya

2020. április 02. 07:48

Az elmúlt 24 órában is azzal volt tele a világsajtó, de még egy népszerű amerikai tévéshow is, hogy Magyarországon megszűnt a demokrácia.

2020. április 02. 07:48
Urfi Péter
444.hu

„Hát, a hétfőn megszavazott felhatalmazási törvény miatt az elmúlt 24 órában is azzal volt tele a világsajtó, de még ez a népszerű amerikai tévéshow is, hogy Magyarországon megszűnt a demokrácia, az Európai Bizottság után 13 nyugati tagállam is a rendkívüli intézkedések kivizsgálását kezdeményezte, a Néppárt elnöke szerint meg kell fontolni a Fidesz kizárását, és – hazai és külföldi elemzők szerint a fentiektől nem függetlenül – a forint napközben újabb történelmi mélypontra, a 370 forintos euróárfolyam közelébe jutott; mégis, a híreket egyértelműen a járványügyi veszélyhelyzet kezelésén fáradozó kormány új javaslatcsomagja uralta, amely először is gyámság alá helyezte volna a polgármestereket, egy sor volt fideszes képviselőt helyezve föléjük, hogy aztán ezt néhány órával később visszavonják; de így is maradt számos fontos és sürgős kormányzati intézkedés: megszüntetik a nemváltás feltüntetését az okiratokban, Orbán Viktor korábbi ígéretével szemben törvénnyel kényszerítik ki a Liget-projekt folytatását, beültetik a kormány embereit a színházak felügyelőbizottságába, adnak két ingatlant Schmidt Máriáéknak, 29-et pedig az egyházaknak; de jutott figyelem arra is, hogy tíz évre titkosítsák a Budapest-Belgrád vasútvonal – jórészt Mészáros Lőrinc cégcsoportja által kivitelezett, 590 milliárdos – felújításának szerződéseit, illetve Mészáros és Tiborcz közös vagyonkezelője is ma jelentette be, hogy kétmilliárd forintos állami támogatást kap kikötőfejlesztésre; nos, ugyanezen a napon a köztévé is felhívta a figyelmet egy fontos problémára, méghozzá „A vírus terjedése elvonja a figyelmet a migrációról” című műsorszámával, Hoppál Péter miniszteri biztos pedig kijelentette, hogy egy átlagos ellenzéki április 1-én Orbán Viktor halálával viccelődik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. április 03. 16:00
Ha már itt vagyok - látom, hogy a féreg gek nick ordibál az ólból! Ottmaradsz seggfej, és kuss legyen!
akiaki
2020. április 02. 18:55
sokan írtak ma erről, összebeszéltek, nem? kár ! kellene, mert akkor nem kellene annyit melózni, valaki megírja az önálló gondolatot oszt kész!
retsag
2020. április 02. 18:49
"Urfi". Mert ilyen név tényleg van. Na, ne.
Tatulus
2020. április 02. 18:38
Ez a kis senkijancsi urfi a 444 trágyaoldal szargumója beszállt a nagy balhhibbant liberálnáci moslékzenekar kórusába, hogy a ki tud nagyobbat hazudni és mocskolódni Orbánról és kormányáról versenyben legalább a futottak még kategóriába bejusson! Itt aztán nem számít, hogy mi a valódi igazság, csak annak hasson, hogy a sok bugris lumpenproli balfék moslékkoalíciós birkák hörögve üvöltözhessenek a Dk-s harci nénikékkel együtt a NET teljes felületén! Tökmindegy a valóság, az önmaga álomvilágában már fölényesen győztes ballibbant sereg mindent bevet a végcél - Bukjon az Orbán - érdekében, ahol semmi se számít, se az ország, se a halottak serege, s ahol a koronavírus csak díszlet a csatájukban! Valójában aljas férgek serege!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!