Csak előre

2020. április 03. 09:42

Délutánra kiderült, hogy a saját-oldali felháborodás néha mégis el tud érni egy kritikus tömeget.

2020. április 03. 09:42

„Még a fideszes polgármesterek  jelentős része is  a sajtóból tudta meg (persze ne zárjuk ki, hogy volt néhány kiválasztott, akivel előre közölték), hogy a veszélyhelyzetbeli működésük, hatásköreik alapvető módosítására készül a kormány. És volt, akit ez már meg sem lepett, hiszen hozzászokhatott, hogy már rég kihagyják az őt érintő döntésekből. Valójában csak két dolog számít: nyerjen (nyilván), és kövesse a fentről jövő utasításokat. A pártközpontot az sem érdekli, ha ezek adott esetben ellentétes irányú vektorokat eredményeznek: ilyenkor lép életbe az »Oldd meg!« klauzula.

Aztán délutánra kiderült, hogy a saját-oldali felháborodás néha mégis el tud érni egy kritikus tömeget. Gyorsan bejelentették, hogy vissza az egész, nem fognak a veszélyhelyzetben a védelmi bizottságok öt napot szöszmötölni a polgármesterek indítványaival. Persze ezt is úgy, hogy az egészet ráfogják az ellenzékre. Értelmes kommunikáció nincs, értelmes indoklás nincs, csakúgy, mint a beterjesztés esetében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2020. április 04. 09:34
Kritikus tömeg?? Most láttam sportcsatornán a Dortmund-Juventus, BL döntőt. A Dortmund nyert és a csapatot 600 ezer ember fogadta a főtéren és az utcákon. A tömeg itt kezdődik.
józan paraszti ész
2020. április 03. 20:13
Aki látott már közelről polgármestert az a "felügyelet alá vonással" egyet ért. Volt szerencsém kistérségi ülésen 23 polgármesterrel együtt megbeszélést folytatni. Annyi buta embert egy helyen még életemben nem láttam.
lemez
2020. április 03. 12:25
Az unios nagyságáknál nem tünik fel,hogy Macron 2 éve vezette be a korlátlan felhatalmazást.Még nem hallottam ,hogy diktátornak minősiti az eu.
CirmoS
2020. április 03. 12:10
.... és semmi nincs semmi semmi............. .....de leginkább balos újságíró nincs Kósa!! Van viszont Karácsony TEJhatalom!!!!!! Ugye Kósa? Várjuk erről a cikked!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!