Április 15-i hatállyal távozom a Mediaworks Hungary Zrt. éléről

2020. április 09. 16:24

A vállalt feladatot elvégeztem, így a megbízásom lejárt.

2020. április 09. 16:24
Liszkay Gábor
Mediaworks

„2018-ban arra kaptam megbízást a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány Kuratóriumától, hogy az alapító okiratban szereplő célokat szem előtt tartva az alapítvány tulajdonába került médiavállalkozásokból olyan vállalatcsoportot szervezzek, amely képes az üzletileg eredményes és fenntartható működésre.

Mára megvalósult a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány portfóliójának teljes szervezeti és  gazdálkodási integrációja. Ennek köszönhetően a tartalmi együttműködésben rejlő lehetőségeket kihasználó sajtótermékeink piacképesebbé és gazdaságosabban fenntarthatóvá váltak. A jövőben a kialakított vállalatcsoport megújult keretei között megkezdődhet az egyes területek működésének további finomhangolása, vállalati kultúrájuk fejlesztése.

A vállalt feladatot elvégeztem, így a megbízásom lejárt. Április 15-i hatállyal távozom a Mediaworks Hungary Zrt. éléről. Utódomról a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány Kuratóriuma dönt majd. Valamennyi munkatársamnak köszönöm az eddigi támogatást, az ő segítségük nélkül az integráció végigvitele hosszabb és nehezebb folyamat lett volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. április 09. 20:57
Pártunk új feladattal bízza meg...
Belakiss
2020. április 09. 20:16
A vállalt feladatot - a seggnyalást - elvégezted, Liszkay...
Íjász
2020. április 09. 18:40
Liberális belemagyarázás 3... 2... 1... INDUL!
popzene
2020. április 09. 18:38
Hát nem tudom, ez az ember maximum részsikereket ért el... Tényleg igyekezett, meg fel is épített egy kurva drága propagandagépezetet, de mégis az a helyzet, hogy a lakosság többsége továbbra is kiröhög benneteket. A sírja majd egy hatalmas, KESMA feliratú trágyahalmot fog formázni, a tetején a Zsírdisznó fejével bohócsipkában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!