A Városliget lezárását kizárólag Zugló önkormányzata rendelheti el

2020. április 10. 18:16

Félrevezették Karácsony Gergelyt.

2020. április 10. 18:16
Fürjes Balázs
Fürjes Balázs
Twitter

„A Városliget lezárását kizárólag Zugló önkormányzata rendelheti el, a Városháza tévedésben van, félrevezették Karácsony Gergelyt. Megkértük Horváth Csaba polgármestert, akivel konstruktiv beszélgetést folytattunk, egyeztessen Főpolgármester úrral. Vigyázzunk egymásra!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. április 11. 16:51
A Városliget lezárását kizárólag Zugló önkormányzata rendelheti el" hogyan, hiszen változtatási tilalom van, ráadásul klímavészhelyzet, és diktatúra...
Geo
2020. április 11. 08:34
Fürjesnek az a dolga, hogy a kormányzati beruházásokat irányítsa. Karácsonynak azért kellett a bp-i rendőrfőkapitánnyal egyeztetnie, hogy a lezárást biztosítani lehet-e, faszfejke.
balbako_
2020. április 11. 07:00
Budapest Enver Hodzsája még mindig nem tudja, hogy hol a Városliget lehet, hogy Csepelen?
pitypang1125
2020. április 11. 06:19
Szagolja csak a belpesti söpredék amit szakított, azt hitte a sok proli hogy nha majd most kánaán lesz. Megkapták zabájjátok a szarotokat csak prolik. Minden városban ahova beültették a moslé koalíció tagját, hírtelen pár hónapon belül érdemi munkavégzés nélkül kiürült a kassza. Egyétek csak a szarotokat ostoba prolik, hajtsátok be a választott kreténeiteken az igért, tejben vajban fürösztést. Ostoba szarok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!