Vágó István bemutatja: hogy ne kommunikáljunk a koronavírusról

2020. március 13. 07:56

Vágó István posztja ugyanis valóban problematikus.

2020. március 13. 07:56
Diószegi-Horváth Nóra
Diószegi-Horváth Nóra
Mérce

„Semmi gond nincs azzal, hogy a Demokratikus Koalíció jelenleg nagy hangsúlyt fektet arra, hogy felhívja a figyelmet az idősek védelmére.  Egy ellenzéki pártnak ilyen helyzetben az a dolga, hogy tájékoztatást kérjen a kormánytól, javaslatokat fogalmazzon meg, a lakosság felé felelősen kommunikáljon, és így tovább.

Az viszont egyáltalán nincs rendben, hogy valaki egy jól hangzó mondással, amivel rúgni akar valaki a Fideszen, olyasmit fogalmaz meg, amit ha nem tud tényszerűen alátámasztani.

Márpedig Vágó István, akit nem mellesleg mindenki az ország okos embereként ismer, aki minden kérdésre fejből tudja a választ (nemrég az Azonnalin is lezavart egy csörtét ezzel kapcsolatban), és aki jelenleg annak a DK-nak a színeiben politizál, aminek amúgy is erős a nyugdíjas szavazótábora, éppen ezt csinálta.

Merthogy az a kis szösszenet, amit Vágó István kiposztolt a falára, olyan súlyos állítás, amivel nehéz mit kezdeni. Vágó ugyanis akárhonnan is nézzük, azt a sarkított állítást teszi, hogy a kormány spórol a vírusteszteken, és ezzel kinyíratja a nyugdíjasokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. március 13. 19:12
És bűzös lé folyik a szájukból miközben a kétkerekű bevásárlókocsit húzzák maguk után. Csak azt felejtette ki Vóna, hogy rá kellene festeni a nyugdíjasok hátára: Achtung nyugdíjas! Vóna ezzel aláírta a jobbik halálos ítéletét a Hellerével együtt aki örömében elment lefürödni.
catalina9
2020. március 13. 15:13
Vágó István egy tahó, akárcsak a DK többi nagyágyúja, Gréczy, Niedermüller stb.
Janice
2020. március 13. 11:50
Ebben Vágónak miért ne lenne igaza? Most annyira ki vannak akadva, hogy valaki ezt ki meri mondani? És miért ne lenne abban is igaza,hogy kevés a szűrés amit végeznek Amint tudjuk a gimnazista lányt és osztálytársait sem vizsgálták meg holott a lánynak az édesanyja bizonyítottan fertőzött Sőt mindenkinek felhívták a figyelmét arra, hogy nem lehet az iskolából hiányozni Kurva jó intézkedések vannak!
zakar zoltán béla
2020. március 13. 11:02
Kedves Nórika von Mércze! Oszt' Eszenyi, Gothár, Grécccccccczy, ...havery kutya-e még?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!