Nekünk Magyarország az első!

2020. március 26. 13:36

Csatlakoztunk a nemzetközi segélyezésben megszerzett tapasztalatinkkal a koronavírus elleni hazai küzdelemhez.

2020. március 26. 13:36
Azbej Tristan
Facebook

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Hungary Helps – Magyarország segít program megmutatta a világnak a magyarok nagylelkűségét, de most mindenekelőtt a honfitársainkat, magunkat kell megóvnunk. Ezért jelenthetem be, hogy csatlakoztunk a nemzetközi segélyezésben megszerzett tapasztalatinkkal a koronavírus elleni hazai küzdelemhez.

Köszönöm a lehetőséget Révész Máriusz kormánybiztosnak, hogy bekapcsolódhattam az általa vezetett, önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport munkájába. A világméretű járvány miatt olyan válsághelyzettel nézünk farkasszemet, amelyben minden szaktudást, kreativitást, tapasztalatot mozgósítani kell. Az akciócsoport tegnapi videokonferenciája is ezt a célt szolgálta.

A következő időszakban Hungary Helps Program szakembereivel, önkénteseivel és a nemzetközi gyakorlatunkkal szeretnénk hozzájárulni a frontvonalban küzdők erőfeszítéseihez. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!