Lamperthék világa

2020. március 19. 07:07

Szokták mondani, hogy a hűséges kutyák egy idő után felveszik a gazdájuk szokásait, és azok is hasonlítani kezdenek négylábú társukra.

2020. március 19. 07:07
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Ez jutott eszembe, amikor ellátogattam Lamperth Mónika Facebook-oldalára. Íme, a maradék hívek egyikének hozzászólása: »Azokat az idős embereket, akik nem az ő köreikhez tartoznak, feleslegként kezelik, ezért az lehet a cél, hogy minél több pusztuljon el!«

A már csak rossz emléknek számító exbelügyér nem igazította helyre, inkább azt mondta, »ezt sajnos nem tudja kizárni«. Az asszonyság nem csupán bölcsességéről, nemes lelkéről is tanúbizonyságot tett. Közölte, egykori parlamenti laptopját felajánlja az elektronikus oktatás segedelmére! A gépmatuzsálem legalább 15 éves lehet, közvetlenül a szelektív hulladékgyűjtő elől menekül meg.

Mindeközben az ellenzék által gyűlölt Mészáros Lőrinc egymilliárd forintot ajánlott fel, míg Csányi Sándor OTP-vezér a magánkórházát nyitotta meg a vírus megfékezése érdekében. Vajon Lamperthék világában ki kire hasonlít?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holder
2020. március 19. 14:17
Mindeközben az ellenzék által gyűlölt hirTV minden munkatársa a fizetéséből 1000 forintot ajánlott fel a leginkább érintett két kórháznak ! Ezekben a vészterhes időkben megtehették volna, hogy csak 10 forinttal adakoznak, de ők önzetlen módon 1000 !!!!! forintot vonnak meg maguktól és családjuktól ! Még egyszer : ezer forintot, tehát több mint két és fél eurót ! Ez az igazi, példamutató viselkedés !
CirmoS
2020. március 19. 12:31
Nagyon jó cikk!! Szóval! Mennyit adott M. Lőrinc? 1 MRD-ot? Ballib válasz: jó, de miért nem 2 MRD-ot? Jobbos kérdés: A FERI mennyit ad? Balos válasz: O. Viktort le kell váltani! Kérem ez a helyzet Magyarországon. Lamperth Móni hívei? Gondolom milyenek.......!
írmag
2020. március 19. 12:12
A csapkodó híradások fékezésére, annyit fel kellene ismerni, hogy a napjaink korona vírus haláleseteinek tragédiája meghökkentő és szomorú, viszont a kommunizmus áldozatainak száma 100 000 000 (lassan ölő kór 100 év alatt). Be kell látni, a nem vigyázott természeti rombolások ellenére "az ember" (-szabású) tud igazán ártani az embereknek.
nyugalom
2020. március 19. 10:11
Előre is elnézést a kifejezésért, de egy régi ragadványnevét idézem: "tyúksegg szájú" monika! Most előbújt, a lelkét írta ki! Ha nagyon megnézzük, a két közelülő szemét, az agya is annyi, mint egy falusi tyúknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!