Elítéljük a Takaró Mihály elleni támadásokat

2020. március 09. 16:41

Takaró Mihály csak egyike annak a 150 szakértőnek, akik a módosított Nemzeti Alaptantervet és kerettanterveket elkészítették.

2020. március 09. 16:41
EMMI
MTI OS

„Az Emberi Erőforrások Minisztériuma elítéli azt a támadássorozatot, amit Takaró Mihály a balliberális oldal megmondó embereitől elszenvedni kénytelen. A támadássorozat azért is érthetetlen, mert Takaró Mihály csak egyike annak a 150 szakértőnek, akik a módosított Nemzeti Alaptantervet és kerettanterveket elkészítették.

Egyértelműen politikai lejárató kampányról van szó, ezt bizonyítja az is, hogy az ellenzéki médiumok egy hete egy hosszú interjúból, önkényesen kiragadott egyetlen mondatot ismételgetnek, miközben Takaró Mihály közleményben minden médium számára elérhetővé tette véleményét, hogy »az iskolai nevelés-oktatás középpontjában természetesen a gyermek áll, nem is állhat más, azt azonban, hogy melyik korosztályban mit tanítsunk, milyen értékeket adjunk át nekik, azt a világ minden országában az alaptanterv rögzíti. A módszerről, a tanítás módjáról pedig a tanárok dönthetnek. Ezen felül a módosított NAT lehetőséget kínál a diákoknak is arra, hogy tanáraikkal megbeszéljék, miről szeretnének még tanulni, mit szeretnének még olvasni.«”
 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2020. március 09. 21:51
Egy nyilas patkány!
galancza
2020. március 09. 20:43
EMMI úr kérlek alássan!Miért nem mersz szemtől szembe kiállni a kormánypárti médiában vitára botmixeresékkel ahol az "agyagba döngölhetnéd" őket??? nem belső körben kell röfögni meg a fix szavazóbázist hergelni....EMMI úr kérlek alássan!észhez kéne térni.És tetszik nem tetszik, a patkányokkal le kell ülni-állni nyilt vitákra.Sajnos ennek eljött az ideje!Ezeket szemtől szembe kell kicsinálni!Mert ha ezt nem vállalja EMMI úr kérlek alássan akkor sajnos az ingadozóknak úgy fog tűnni hogy nem mertek vitázni tehát nincs igazatok.Ennek meg az lesz a következnénye hogy 2év múlva a botmixeresék nyernek EMMI úr kérlek alássan!Ez pedig k.rvára nem lenne jó EMMI úr kérlek alássan!Melyik magyar szót nem érted EMMI úr kérlek alássan?????
péterx
2020. március 09. 19:48
Takaró Mihál ykitűnő szakember, de balosok egyik aljas módszere a boszorkányüldözés. Ugyanez volt Kövér köteles mondatánál, meg Mikola egy kiragadott mondata esetében stb
BőröndÖdön
2020. március 09. 19:28
Ez a Takaró vállalhatatlan....:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!