Benyújtottuk az Országgyűlésnek a veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló törvényjavaslatot

2020. március 20. 20:56

Létfontosságú, hogy a Parlament elfogadja a tervezetet.

2020. március 20. 20:56
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Benyújtottuk az Országgyűlésnek a veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló törvényjavaslatot. Létfontosságú, hogy a Parlament elfogadja a tervezetet, mivel enélkül hatályukat vesztik a veszélyhelyzet ideje alatt eddig meghozott rendkívüli intézkedések. Kérünk minden parlamenti pártot, hogy támogassa a Kormányt, hogy továbbra is azonnal segítséget tudjon nyújtani a magyar embereknek. Össze kell fognunk, csak így győzhetjük le a koronavírust!

#VIGYÁZZUNKEGYMÁSRA”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wotan
2020. március 21. 10:43
Remélem név szerinti szavazás lesz. Utána nem lehet mellébeszélni
B_kanya
2020. március 21. 10:26
Itt emlékeztetnék MINDENKIT, főleg az ellenzékre szavazókat, hogy ez az elkenség volt 2018 végén, ami berángatott egy fogyatékkal élő fiatalembert biodíszletnek a Parlamentbe és aztán NEM SZAVAZTÁK MEG AZ OTTHONÁPOLÁSI EMELÉSÉT.
Menhetten
2020. március 21. 09:45
Nem csak Hadházy, Majtényi László is mint alkotmányjogász szépen levezette, hogy az egészségügyi törvény alapján minden szükséges megléphető most is. Azt meg már láttuk, hogyan él vissza mindennel ez a banda. Nem szabadna egy tűt sem rájuk bízni, nemhogy korlátlan felhatalmazást. Öt éve tart a tömeges migránycsok' miatti a rendkívüli állapot, arra is mekkora szükség volt, az utolsó négy évben. Ha más nem is lenne aggasztó az egész tervben, az mindenképpen, hogy korlátlan időre szól, és ők döntenek majd róla, hogy meddig tart a korlátlan. Ez pont ugyanaz nagyban, amit a polgármesterek megcsináltak kicsiben, vagy amit Putyin csinál egészen nagyban...
Sörgőz
2020. március 21. 08:41
Sajnos a kormány még mindig a pillanat uralásában gondolkodik. Ez egy hét múlva a pofánkba robban. Igazából nincs jelentősége, de reménykedem benne, hogy az ellenzék megnyomja a nem gombot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!