Állóháború

2020. március 03. 10:45

Hogy a fenébe is, hogy jutottunk ide a Városliget ügyében?

2020. március 03. 10:45
N. Kósa Judit
Népszava

„Persze tudom én, hogy aki hinni akar a Fidesznek, az akkor is hisz, ha egyébként a saját szemével látja a valóságot. Simán elfogadja, hogy ezek a monstrumok majd jól megbújnak a fák között, meg hogy még nő is a zöldfelület - pláne, ha a biodóm akváriumában lebegő zöldalgát is beleszámolják -, és hogy egész Nagy-Budapesten nincs még egy pont, ahol múzeumot lehet építeni, csak a közpark. És közben nem gondolkodik el rajta, hogy a fenébe is, hogy jutottunk ide? Tulajdonképpen nekem miért nem a drága és fölösleges kanizsai velodrom a fontos, miért az, hogy lenyomnak-e a pestiek torkán még egy színházat?

Egyébként úgy jutottunk ide, hogy a kormány a civilek és a szakmai véleményt hangoztatók tiltakozására megvonta a vállát, és Tarlós István beszédes hallgatása közepette egyszerűen elvette Budapesttől a Városligetet. Most pedig, amikor a főváros kerek-perec megmondta, hogy nem akar további beépítést, sőt maga Orbán Viktor is megígérte, hogy az lesz, amit a budapestiek akarnak, folyamatosan trükközik. Zsarol és inszinuál, legújabban például azt püföli a fejekbe a sajtóján keresztül, hogy a változtatási tilalom elrendelése a ligetben azt jelenti: nem lehet fákat ültetni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2020. március 05. 14:09
komcsi egér!
Onurisz
2020. március 04. 12:27
És mi lenne, ha megnépszavaztatnák végre ezt a projektet! Az olimpiáról kellett volna? Erről miért nem?
marica61
2020. március 04. 09:07
ez az n.kosa judit valojában enyire idióta vagy nála is müködik,hogy a pénz nagy ur föleg a libsiknél
akiaki
2020. március 03. 20:51
ezek az almák lepottyannak és olyanok pont mint amilyen az almafa, magának milyen az almafa (na, kérem ne piruljon el)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!