A szó, amit kerestek: bocsánat

2020. március 04. 13:18

Ideje lenne visszavonni a Magyarországot rágalmazó Sargentini-jelentést és jó hangosan bocsánatot kérni a magyar kormányfőtől.

2020. március 04. 13:18
Lánczi Tamás
Mozgástér blog

„Most, hogy a görög rendvédelmi szervek – helyesen – erővel védik az unió határait, és az éles lőszer használatától sem riadnak vissza, és az Európai Bizottság elnöke – végre – fegyveres segítséget ígért a görög kormánynak, ideje lenne visszavonni a Magyarországot rágalmazó Sargentini-jelentést és jó hangosan bocsánatot kérni a magyar kormányfőtől, és úgy általában a magyaroktól.

Joggal várjuk a bocsánatkérést a jelentést elfogadó 448 európai képviselőtől, az Európai Bizottság akkori elnökétől, Jean-Claude Junckertől, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosától, Filippo Granditól, az Európa Tanács főtitkárától, Thorbjørn Jaglandtól, és végül Judith Sargentinitől, a LIBE Bizottság jelentéstevőjétől, amiért az alábbi nevetséges nyilatkozat kidolgozásában és elfogadásában részt vettek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. március 05. 18:36
Tökéletesen egyet értek! De Trianon évfordulóján nem várhatjuk ezt...
koronaszepe
2020. március 05. 10:03
Egy kérdés merül fel: vajon Lánczi ivott előtte eleget?
Karácsony Szilvi
2020. március 05. 08:46
Ez a banda a bocsánat szót nem keresi, hanem nem is ismeri.
tevevanegypupu
2020. március 05. 07:53
Ó persze majd pont ezek kérnek bocsánatot..ez a sok hülye,korlátolt, aMÚLT bölcseivel büszkélkdő, jelenleg nagyon hülye nyugat-európai politikusok..Hiszen menetközben is számtalanszor kiderült, hogy Orbánnak van igaza..ezek meg ha tragédia vagy valami baj történt, plüüssmacival meg ey szál virággal szóltak hozzá a tragédiákhoz..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!