Vadai Ágnes magából indul ki

2020. február 18. 13:55

A DK kérdésekbe csomagolt hazugság cunamit indított és megalapozatlan rémhírekkel kívánja felzaklatni a magyar embereket.

2020. február 18. 13:55
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Ma sem tett mást a Gyurcsány Ferenc bűvkörébe tartozó Vadai Ágnes, mint amit megszoktunk tőle. Jól bejáratott dk-ás módszerrel, kérdésekbe csomagolt hazugság cunamit indított és megalapozatlan rémhírekkel kívánja felzaklatni a magyar embereket. Vadai Ágnes állításával szemben a magyar kormány nem bocsát szabadon egyetlen elítélt bűnözőt sem a jogerős ítéletben megszabott határidő előtt.

Éppen ellenkezőleg, ahogy azt már bejelentettem, az életellenes bűncselekmények esetén a feltételes szabadságra bocsátás szabályainak szigorításán dolgozunk. Vadai Ágnes magából indul ki, hiszen amikor ő a Gyurcsány-kormány államtitkára volt, akkor a visszaeső bűnözők az utcán grasszáltak. Az Orbán-kormány ezzel szemben szigorította a Büntető Törvénykönyvet, bevezette a három csapás jogintézményét, amelynek eredményeként felére csökkent a súlyos bűncselekmények száma. Ez a szigorítás okozta azt is, hogy míg Gyurcsány és Vadai regnálása alatt 12.000 elítélt bűnözőt tartottak fogva, addig ez a szám ma már majdnem 17.000. Nálunk a tett az első, a szó a második.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2020. február 19. 11:47
Rákosi Piros Farkasai, Kádár Apró Dögei, Gyurcsány Vágó Vadai.
Béna Géza
2020. február 19. 11:32
Nincs szükség börtönökre a gazembereknek büntetés helyet néhány millióval ki kel tömni a zsebüket és szélnek ereszteni őket, meg spórolnánk a tartás díjat sőt a börtönök fenntartására sem kellene költeni és virágozna a jogállam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Óbor Dezső
2020. február 19. 09:14
Ennek a lotyónak az ősei irták ki annó ("rémhírterjesztő reszkess") a bolsevik gyilkosok!! Ezek ugyan azok, cakum pakk!!
koronaszepe
2020. február 19. 08:05
Úgy tűnik, mégiscsak kidobott 9 000 000 forint közpénz volt az, amit Varga Judit kommunikációs tréningjére költöttünk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!