Trump legjobb hete elnökként

2020. február 05. 13:04

Miért bíznának az amerikaiak abban a hatalmas bürokráciában, amelyet a Demokraták javasolnak az egészségügyi ellátás kezelésére?

2020. február 05. 13:04
Josh Kraushaar
National Journal

„Több veszélye is van annak, hogy a Demokraták képtelenek lebonyolítani egy olyan előválasztást, amire az egész világ figyel. Ez például több kérdést is felvet a kormányzati programok hatékonyságával összefüggésben tett Demokrata ígéretekkel kapcsolatban. Ha egy állami párt nem képes lebonyolítani egy előválasztást, amire évek óta fel kellett volna készülnie, miért bíznának az amerikaiak abban a hatalmas bürokráciában, amelyet a Demokraták javasolnak az egészségügyi ellátás kezelésére?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. február 05. 19:45
Az eheti mandis nímand csodabogár...:(
szeekely
2020. február 05. 15:35
Az eu ellatas Magyarorszagon ingyenes. Papiron mindenkeppen van tb-alapu, altalanos es teritesmentes ellatas. Amerikaban marslakonak nezik, aki errol beszel. Meg a demokratak is. Ezek szerint Orban Viktor balra all az amerikai politikai elittol. meg a demokrata fosodortol is? Izgi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!