Tovább küzdünk az európai minimálbérért

2020. február 11. 15:58

Szövetségeseink száma egyre nő, és el fogjuk érni, amit célul tűztünk magunk elé.

2020. február 11. 15:58
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„A magyar dolgozók éppen úgy megérdemlik a méltó emberi élethez szükséges jövedelmet, mint a nyugaton élők. Ezt a küzdelmet tisztességes érdekegyeztetés, és hatékony érdekvédő szakszervezetek tehetik sikeressé.

Ebben is teljes az egyetértés Nicolas Schmittel, a foglalkoztatásért és szociális jogokért felelős biztossal, akivel ma tárgyaltam. Nem állunk meg! Szövetségeseink száma egyre nő, és el fogjuk érni, amit célul tűztünk magunk elé. Megígértem, teljesíteni fogom!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2020. február 14. 08:10
Szó, ami szó, akárki, többek között még Dobrev Klárifári is, bármit mondhat, de azt meg kell adni, hogy verba movent, exempla trahunt. Magyarán szólva, szavak megindíthatnak ugyan, ám még a példák is csak annyira vonzanak, amennyire hiteles a szóló és ura a szavának. Ezért szükségeltetik megvallania, hogy a 2 évben 2 milliárd kivett hozadékot biztosító Apró-Dobrev-Gyurcsány birodalomban mennyi egy átlagproletár évi egy főre jutó fizetése?
bumburi
2020. február 12. 19:22
Ez a hüje picsa azon dolgozik, hogy min denki csak minimálbért kapjon
southwind
2020. február 12. 19:10
hát szeret küzdeni hiábavaló dolgokért, van ilyen, pld a minimálbér meg gyurcsinál szexért ....
atila68
2020. február 12. 13:19
Nem ezt, nem ebben a formában ígérted ahogy most beszélsz róla Klára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!