Tartsuk távol a fekáliát!

2020. február 13. 17:28

A nyílt antiszemita propaganda karanténban tartása nem csak a zsidó közösség érdeke.

2020. február 13. 17:28
Köves Slomó
Neokohn

„A Hír TV tudósítása »békés megemlékezésként« számol be a pár héttel korábban a BRFK által betiltott, neonáci »kitörés napi« rendezvényről. A Maccabi játékok fő médiatámogatója, a 888.hu pedig a »békés megemlékezések« kapcsán közli a birodalmi Dél Hadseregcsoport főparancsnokának, Otto Wöhlernek a »lelkesítő üzenetét«.

Az üzenet így végződik: »Üdv és hűség a Führernek! Üdv Magyarország Nemzetvezetőjének!«. Nincs kommentár, nincs kontextus.

Pontosabban van. A »dicsőség a hősöknek« felkiáltással végződő cikk szerzője, Horváth Tamás szerint »a Budapestet védő magyar és német katonák tanúbizonyságot tettek idealizmusokról és heroikus életszemléletükről – állva, fegyverrel a kezükben áldozták fel az életüket az európai kultúra oltárán (sic!)«. Horváth szerint »az elmúlt évek magyarországi kultúr- és emlékezetpolitikája, valamint a Magyar Honvédség hozzáállása elindított egy olyan pozitív folyamatot, melynek célja, hogy méltóképpen meg lehessen emlékezni Budapest védőiről…«.

Horváth értelmezésében tehát a Magyarországot megszálló náci katonák és az akkor már nyilas magyar hadsereg az »európai civilizációt« védte, és az erre való »méltó megemlékezés« lehetőségét teremtette meg a magyar kormány nemzetpolitikájának elmúlt pár éve!

A cikket azóta – mint megtudtam, a főszerkesztő G. Fodor Gábor kérésére – levették a portálról. De ez azon a tényen sajnos nem változtat, hogy a külső szemlélő számára kezd erősen úgy tűnni, mintha ez a – gondolom – a »főszerkesztő véleményét semmilyen formában nem tükröző«, véletlenül becsúszott cikk egy pár hetes friss trendbe illeszkedne. Egy olyan trendbe, amely nem csak a magyar zsidóságra nézve aggodalomkeltő, hanem szembe megy az éppen a Fidesz által meghirdetett nemzetpolitikával és történelemszemlélettel.

Ami azonban ennél is súlyosabb: elég egy pár ilyen véletlen félrecsúszás ahhoz, hogy a jobboldali kormány által nagyon hatékonyan »lepofozott« szélsőjobboldali csürhe pillanatok alatt úgy érezze, megint lehet nagy pofával hőbörögni, vagy egyenesen agresszióval fellépni. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. február 15. 07:27
"..hanem szembe megy az éppen a Fidesz által meghirdetett nemzetpolitikával és történelemszemlélettel." EZT TÉVESEN LÁTJA AZ IGEN TISZTELT RABBI ÚR. UGYANIS. NEM AZ AZ ELLENSÉGE A ZSIDÓSÁGNAK, AKI A ZSIDÓK KÉTSÉGKIVÜLI GYILKOSAIRÓL ÉS BORZALMAS CSELEKEDETEKET VÉGREHAJTÓ ELLENFELEIRŐL KÉPES(!!!) JÓT(!) IS MONDANI. MERT A NÁCIKRÓL ÉS A NÉMETEKRŐL, SŐT A MAGYAR NYILASOKRÓL IS IGENIS TÉNYSZERŰEN ELMONDHATÓ NÉHÁNY--HA NEM IS SOK--POZITIVUM IS. A VALÓSÁGOT HAMISITJA MEG AZ, AKI EZEKET A POZITIVUMOKAT KÉPTELEN LÁTNI--EMBERILEG EGYÉBKÉNT TELJESEN ÉRTHETŐ OKOKBÓL-- DE "EZ" IGY A ZSIDÓKNAK SEM JÓ!
áfonya
2020. február 15. 01:41
Csak úgy a mohácsi csatával kapcsolatban a zsidók mikor éreztek együtt a magyarokkal , zsidók megkövetelik a múlt sérelmeiért örökké bűnt érezzenek a magyarok . Tessenek a németekhez menni .
áfonya
2020. február 15. 01:27
Cikkben egy szó se esik a betolakodók beáramlásáról a haza védelméről ,zsidók most is csak magukkal törődnek . Múlt valóban történelem ,egészen más invázió érte Európát nem kapcsolható össze a holokauszttal , zsidókat tekintik első számú ellenségnek a betolakodók , egy szó se a haza védelméről az összefogásról . Belegondolunk a zsidók őshazájuk Izrael ,Európához az üzlet a jólét köti ,ha baj van haza szaladnak béke időkben visszajönnek ismét kezdik a múlt sérelmeit felhánytorgatni követelni diktálni mellettük mindenki álljon ki. Ugyan a magyarok mellett a zsidók hányszor emeltek szók Brüsszelben Enszben . Bajban lehet megtudni ki az igazi barát.
áfonya
2020. február 15. 01:04
Zsidók emeljék fel a szavukat álljanak ki önmagukért ne másokkal kapartassák ki a gesztenyét . Ha holokauszt problémájuk van tessenek oda menni azokhoz akik okozzák ,ne a magyarokat basztassák örökké. , közben tessék már mondani a betolakodó megszállók ellen a magyarok védelmében hányszor hallottuk a zsidó hangját . Orbán kormány alatt a zsidó élet kultúra virágzik támogatást kapnak ,kormány a zsidók seggét kinyalja ,közben sokszor elégedetlenkedtek , miért járna több mint az ország lakosságának .Mindenki a zsidókat védje ,közben a zsidók igen csendben vannak ha bajban vannak más emberek az ország vagy az összefogásnál. Inkább haza szaladnak az anyaországba . Zsidóktól többet várnánk köztünk élnek tessenek a magyar nép mellé állni ha bajban van az ország. Látjuk nyugaton a zsidó üldözést mind ezt Brüsszel miatt ,hogy hogy nem holokausztoznak hallgatnak . Csak a magyarokat akarják sarokba szorítani ,nézzenek széjjel nyugatok ,csak Párizsból 60 ezer zsidó elmenekült ,bezzeg Macronak nem mernek szólni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!