Szembemenni minden szélsőségességgel

2020. február 25. 10:29

Bár Európában ma veszélyt a szélsőjobb jelent, nem feledkezhetünk meg a szélsőbaloldal bűneiről sem.

2020. február 25. 10:29
Magyar Liberális Párt
MTI-OS

„A mai napon a kommunista diktatúrák áldozataira emlékezünk. Azokra a milliókra, akiket világnézetük, vallásuk vagy társadalmi státuszuk miatt kényszermunkatáborba hurcoltak, börtönbe zártak, megkínoztak vagy kivégeztek. Azokra, akik az elhibázott gazdaságpolitika miatt éhezni kényszerültek. Azokra, akiket a kommunista diktatúrákban szabadságuktól, emberi méltóságuktól megfosztottak és megbélyegeztek. 1947-ben ezen a napon tartóztatták le Kovács Bélát, az FKGP főtitkárát, hogy aztán a Szovjetunióba hurcolják, bebörtönözzék, majd a Gulágon embertelen körülmények között kényszermunkára fogják. A mai napon rá és sorstársaira emlékezünk.

Bár jelenleg a legnagyobb fenyegetést Európára a szélsőjobboldal és a populisták előretörése jelenti, nem feledkezhetünk meg a szélsőbaloldal bűneiről sem. Közös felelősségünk, hogy eszmerendszertől függetlenül, minden szélsőséges politikai irány ellen fellépjünk, amely szembemegy az alapvető emberi jogokkal, valamint hamis hírekkel próbálja félrevezetni az embereket, hogy önző politikai céljait elérje. Közös felelősségünk, hogy fellépjünk a szélsőségek ellen, és kiálljunk a demokratikus, szabad és európai Magyarországért!”

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. február 26. 08:13
Én úgy tudom az utolsó liberális Bősz Anett volt de ő átült a parlamenti ülésteremben Vadai mellé amőbázni. Annyit a javára lehet írni, hogy utolsóként kikapcsolta a fénymásolót, és kihúzta a kávéfőzőt az irodában. Egyébként egy szélsőséges, hogy megy szembe saját magával?
lemez
2020. február 25. 15:19
Minél kisebb az állam,annál jobb.Majd a nyugat meg ti megmondjátok mi a jó nekem.Mihályi libsi közgaszdász már 2008-ban megmondta,nem a kell a falu,lerombolni,a városok mellé költöztetni az embereket,gondolom bádogvityillóra gondolt mint Mexikóban.Még ma is sokan vagytok,hülyéket ugatni.
istvanpeter
2020. február 25. 13:30
Na igen, de minden szélsőséges tömeggyilkos formáció szülőanyja a liberalizmus. Vagy is, bizonyos gyütt-ment rétegek saját maguknak kimondták, hogy a hatalom megszerzése és megtartása érdekében mindenféle módszer és eszköz megengedett, ideértve a szabadságok elvonását, a koncentrációs táborokat és a tömeggyilkosságokat is. Ha úgy tetszik, ezt nevezték szabadelvűségnek.
mokány
2020. február 25. 13:17
Európában balos diktatúra van. Bizonyíték rá, a jobb oldal démonizálása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!