Nem nyilatkozom a Hír TV munkatársainak

2020. február 11. 12:49

Józsefváros nácik által elpusztított második világháborús áldozatainak, köztük zsidó és cigány magyarok ezreinek, és emléküknek tartozom ezzel.

2020. február 11. 12:49
Pikó András
Facebook

„A második világháború vége óta az európai demokráciák és a magukat demokratának valló pártok közös politikai nevezője az antifasizmus. Minden politikai és világnézeti vitájuk ellenére ebben egyetértenek a jobboldali konzervatívok, kereszténydemokraták, a liberálisok, a szociáldemokraták és a demokratikus baloldal más áramlatai. Magyarország a rendszerváltással és az uniós csatlakozással ehhez a politikai értékközösséghez csatlakozott, amely politikai karanténban tartja a nácikat és fasisztákat és nem tűri a második világháborús náci bűnök mentegetését, relativizálását és átértelmezését.

Amikor a HírTv a kitörésnapi vonuláson résztvevő nácikat megemlékezőknek, az ellenük tüntető antifasisztákat pedig a megemlékezést megzavaró elemeknek állította be, a legfontosabb európai politikai és civilizációs konszenzusból lépett ki.
Egyetértve Karácsony Gergely főpolgármesterrel, úgy döntöttem, hogy továbbra sem szerepelek a csatorna műsoraiban és nem nyilatkozom a munkatársainak. Emiatt a február 18-i, korábban leegyeztetett hírtévés esti interjúmat lemondom.
Józsefváros nácik által elpusztított második világháborús áldozatainak, köztük zsidó és cigány magyarok ezreinek, és emléküknek tartozom ezzel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pulai Bleki
2020. február 13. 09:51
Idióta buta proli vagy!
makapaka2
2020. február 12. 16:20
Ócska szélhámos Pikó, úgyis csak hazudna!
makapaka2
2020. február 12. 16:18
Ócska szélhámos Pikó, úgyis csak hazudna!
Krupp Skya
2020. február 12. 13:59
Én meg nem adózom nektek. Na kijár anyagilag jobban? Hanem számolom a havi 1,5 millás fizetésedet. :)))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!