Megnyugtató, hogy az ellenzék csak a magyar- és történelemoktatással foglalkozik

2020. február 18. 10:40

Ha kivennénk Herczeg Ferencet, Wass Albertet, doktor Nyírő Gyulát, és a nándorfehérvári harangzúgást, máris jobban érezné magát a nebuló.

2020. február 18. 10:40
Farkas Attila Márton
Facebook

„Azért megnyugtató, hogy az ellenzék is csak a magyar- és történelemoktatással foglalkozik a NAT kapcsán. Ez azt mutatja, hogy a matematika-, fizika-, biológia-, földrajz-, kémia-, és idegennyelv oktatással minden a legnagyobb rendben! Így ha kivennénk Herczeg Ferencet, Wass Albertet, doktor Nyírő Gyulát, és a nándorfehérvári harangzúgást, máris jobban érezné magát, és jobban is teljesítene a nebuló. A tanárokról nem is szólva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
János bácsi
2020. február 19. 14:08
A jó öreg Hitlernek is ott lenne a helye Horthy Miklós mellett. Remélem fotókkal is illusztráltják a két hős dicsőséges tetteit. Don kanyar, Auswitch
Béna Géza
2020. február 19. 09:03
Minden ami magyar még a térképről is lekel söpörni, hajrá libsik !!!
Hóvirágcsempész
2020. február 19. 08:38
A Mein Kampf -ot , valamint Marx összest is a javasolt könyvek közé tenném . Hadd válasszon szabadon a nebuló ... :-))))))
valeron
2020. február 18. 19:18
Nemcsak az ellenzék tiltakozik, hanem elég széles körben a szakma. Másrészt nemcsak az irodalom- és történelemoktatással szemben. Egyébként jó cikk. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!