Meg kell védeni a párkapcsolati erőszak áldozatait!

2020. február 10. 13:41

Hiába tettek meg egy nőt az igazságügyi tárca vezetőjének, a kormány politikája ugyanolyan ostoba.

2020. február 10. 13:41
Tordai Bence
Tordai Bence
Facebook

„Ratifikálni az Isztambuli Egyezményt, érvényt szerezni a bántalmazott nők jogainak, és mindenekfelett az ő biztonságukért dolgozni – ez lenne a kormány dolga, de ők ehelyett giccses videókkal próbálnak úgy tenni, mintha elvégezték volna a munkájukat. Hiába tettek meg egy nőt az igazságügyi tárca vezetőjének, a kormány politikája ugyanolyan ostoba, érzéketlen, macsó tempót mutat, mint eddig.”

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2020. február 11. 12:00
Otthon a párját olyan ember bántja, aki a hétköznapokban másokkal is paraszt. Például a Neandervölgyi Amish Bence aki szeret mások arcába mászva pimaszkodni, kizárt hogy ép erkölcsi érzékkel és stabil önértékeléssel rendelkezik. Az ilyenek ütik otthon ki a stresszt magukból. A gyengébbeken. Akinek nincs lehetősége védekezni.
atila68
2020. február 11. 08:28
CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF CÖF
zakar zoltán béla
2020. február 10. 21:45
+++++ Sztambul Rózsája...
zsoltkom2
2020. február 10. 21:16
"Meg kell védeni a párkapcsolati erőszak áldozatait!" "A volt perui nagykövet ügyét közel egy évig titkolta a kormányzat és az ügyészség." "19 ezer gyermekpornó képet találtak a volt perui nagykövet gépén" https://bit.ly/38hzXMC "Azerbajdzsánba menekíthették a pedofilügybe bukott magyar diplomatát...?" https://bit.ly/38mynJG
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!