Marad a Természettudományi Múzeum a helyén

2020. február 12. 12:00

Ha egyszer kulcsrakészen felépül új, tágasabb otthona, akkor költözik.

2020. február 12. 12:00
Fürjes Balázs
Fürjes Balázs
Twitter

„A Természettudományi Múzeum @termtudmuz  marad a Ludovika épületében, a megújított Orczy-park mellett. Nem költözik átmeneti helyre, szabadon látogatható. Ha egyszer kulcsrakészen felépül új, tágasabb otthona, akkor költözik. Legfeljebb évek múlva, és akkor is a költözés után azonnal nyit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2020. február 13. 12:00
"Marad a Természettudományi Múzeum a helyén" Akkor az ne maradjon a helyén, aki felvetette, hogy ne maradjon a múzeum a helyén, és csak kavarta a vihart.
BőröndÖdön
2020. február 12. 20:25
Meghátrált a Kedves Vezető ...már ő sem a régi...:)
Vádakat terelő Juhász 2.0
2020. február 12. 19:28
Karácsony Gergely újra térdre kényszerítette Orbán Viktort.
janesz81
2020. február 12. 18:42
Ez egy értelmes lépés. Hülyeség volt a debreceni áthelyezés ötlete. Szerintem a vidéki érdeklődök is jobban jártak. Pest az ország közlekedési közepe, mondjuk Somogyból, ha épp valakinek a Természettudományi Múzeumra támadna kedve, hát nem biztos hogy csak azért elmegy Debrecenbe. De Pest azért mindenhez közel van. Meg így talán bemennek a külföldi turisták is, valamit csak számít a jegybevétel a fenntartásban. Debrecenbe ki ment volna be?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!