Karigeri körei

2020. február 27. 07:15

Ideje volna a DK által kézi vezérelt, botcsinálta főpolgármester ámokfutását heti szinten rendszerezni, már csak az utókor okulására is.

2020. február 27. 07:15
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Íme, a gyakorlatilag nem létező pártja támogatásával regnáló mosolyalbum-figura elmúlt néhány napjának rezüméje: közölte, hogy a Liget-projekt letiltva, maradnak a torzók, semmi sem épülhet tovább, tehát a fásításnak is el kellene maradnia.

»Zöld Geri« most magyarázkodik, szerinte a tilalom erre nem vonatkozik, csak éppen a jogszabály mond mást. Két napja az egyszázalékos akcióhős bejelentette, hogy felrúgja a kormánnyal kötött egyez­séget, és – a szakmai grémium döntésével ellentétben – az eddig regnáló Bán Teodóra helyett a liberális ellenjelöltet nevezné ki, továbbá öt színházat venne át fővárosi hatáskörbe.

Eddig úgy volt, hogy K. G., a fák és cserjék nagy barátja, és a liberális értelmiség szerint mindenben a színházi szakmának kell döntenie, elvégre a teátrumok nem pártosak, hiszen azok az adófizetőké. Persze nem Geri Kaukázusi krétakörében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. február 27. 18:31
Dani,neked ezért még fizetnek is ?! :(
h.kovacs
2020. február 27. 17:57
egyre jobban hörögnek a fidkányok ! ezek szerint karigeri jól csinálja, helyes !
holder
2020. február 27. 17:26
Látom, nagyon megy ez a "Karigerizés" - bár én egyszer nem hallottam vagy olvastam ellenzéki médiumban "Taró Pityuról". Bayer már csak így emlegeti Karácsonyt, persze Galsai ugyanabban az akolban van. Bayer viszont sokkal rosszabb - túl azon, hogy egy tahó, még selypit is, amiért anno a közmédiaban szakriporteri mikrofon -engedélyt sem kapott volna, sőt : az első meghallgatáson két lábbal rúgták volna ki a francba.
atila68
2020. február 27. 13:28
Baranyi Krisztina mellé legalább felvettek egy segítőt aki látott már belülről polgármesteri hivatalt. Pikó rájött jobb ha kussol, Niedermüller benácult azért lapít, valaki megköthetné már ezt a paprikajancsit is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!