Esélyrablók

2020. február 24. 20:53

A balliberális társadalomtudósok és az amerikai spekuláns pénzéből támogatott álcivil szervezet éppen azt veszi el a roma gyerekektől, ami ott van a nevében.

2020. február 24. 20:53
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„A nemzetikonzultáció-ellenes társadalomtudósoknak és a velük egy követ fújó politikai alakulatoknak semmi nem drága, ami árt Magyarországnak. Mert mit gondoljon az a gyöngyöspatai felnőtt vagy gyerek, akinek több éven keresztül lehetetlenné tették normális iskolázását? Az a néhány neveletlen, durva, erőszakos cigánygyerek, aki társai bántalmazásán túl attól sem riadt vissza, hogy megtámadja tanárait. Hogy lek…vázza a pedagógusokat. Sem tanulni, sem pedig emberhez méltó módon viselkedni nem hajlandó. Nekik dolgozták ki azokat a speciális módszerekkel oktató formákat, amelyek segítségével felzárkózhattak volna társaikhoz. Igen ám, de a kedves tanulók, még inkább az ő kedves szüleik a törvénytelen utat választották, sok gyerek egyszerűen be sem ment az iskolába. Volt, aki több száz igazolatlan napot szedett össze néhány év alatt. Megszegték a tankötelezettségről szóló törvényt. Ha meg mégis tiszteletüket tették az oktatási intézményben, az elképesztően ocsmány, trágár és durva jeleneteket hozott magával, szétverték az intézmény rendjét.

Ennek egyik következménye, hogy sorra vitték el a környező települések iskoláiba a gyöngyöspatai gyerekeket. A másik pedig, hogy a Soros György támogatta Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CECF) ráharapott a társadalmi békétlenséget felszító lehetőségre, és elkezdte bíróságra cipelni a gyöngyöspatai iskola derék lógósait. Úgy százmillió forintnyi kártérítést össze is kotortak, aminek indoka az volt, hogy a szegregáció alacsonyabb minőségű oktatást hozott, ami károsította a gyerekek jövőbeli továbbtanulási és munkaerőpiaci lehetőségeit. Ezért kapnának kártérítést. A magyar kormány kész a kárpótlásra, akár a megítélt összeg többszöröséért megszervezné a gyöngyöspatai romák tudáshoz, szakképzettséghez, munkához jutását. Ám ez a hangos kisebbségüknek nem tetszik. Ragaszkodnak a pénzhez. Továbbra sem hajlandók tanulni, vagyis megszerezni az esélyt életük rendezésére.

A balliberális társadalomtudósok és az amerikai spekuláns pénzéből támogatott álcivil szervezet, az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány éppen azt veszi el a roma gyerekektől, ami ott van a nevében. Az esélyt. Valójában ez jelent komoly veszélyt a társadalmi békére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2020. február 25. 12:27
Aki akar az tanul aki nem akar az nem tanul mindegy milyen cigány vagy magyar magának tanul úgy fog élni amennyit tud. De hagyja tanulni a többit .
Pelso j.
2020. február 25. 12:14
Ismét elkéstél, Pali. Az ügyet, -persze feleslegesen és átlátszóan-, már túl s félremagyarázták a "munkatársaid".
Janice
2020. február 24. 21:48
De nagyon fel akarják most emelni a cigányokat. Ha majd lecseng a miliárdos konzultáció, és a buta nép azt szavazza meg,hogy nem kell nekik kifizetni a megítélt pénzt, akkor megint le lesznek sza... va!
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. február 24. 21:27
"Az amerikai spekuláns pénzéből támogatott álcivil szervezet, Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány azt veszi el a roma gyerekektől, ami ott van a nevében. Az esélyt. Valójában ez jelent komoly veszélyt a társadalmi békére." Tűpontos, gratula
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!