Egyenlő munkáért egyenlő bért!

2020. február 11. 17:23

Ez a nyugati államok érdeke is.

2020. február 11. 17:23
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Egyenlő munkáért egyenlő bért! – Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén az Európai Központi Bank 2018. évi jelentését is áttekintettük. Érthető, hogy az euró nem csak egy gazdasági eszköz, de egy fontos politikai szimbólum is. Ugyanakkor sem gazdasági, sem politikai szempontból nem lehet sikeres egy olyan pénz, amely mögött egy szétszakadó, instabil gazdaság áll. Felszólalásomban elmondtam: Európát egyre jobban feszítik a nyugati és a keleti tagállamok közötti gazdasági és jövedelmi különbségek. Erre pedig egyetlen megoldás van, a felzárkóztatás és a keleti tagországok életszínvonalának növelése. Erre a szükséges pénz rendelkezésre is áll, a teendő annyi, hogy nem az oligarchák zsebét tömjük ki vele, hanem arra költjük el, amire való: minőségi oktatásra és a helyi vállalkozók támogatására. Ez a nyugati államok érdeke is, hiszen Európa vagy együtt lesz sikeres, vagy együtt bukik el.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. február 12. 12:15
BALLIKOS IDIÓTA!
forgacsevike
2020. február 12. 11:33
IGAZAD van a nyugati nagy cégek érdeke,mert a nyugati bér megadásával munkahelyek százezrei szűnnének meg és lehetnénk egy parazita ország, a béka feneke alatt.
vigyor
2020. február 12. 08:19
...a szokásos jobbikos hőzöngés, majd ők eldöntik, kiből legyen oligarcha...megint nem csak a lóláb lóg ki, hanem konkrétan esik kifelé maga aló is...
NTLLK
2020. február 12. 08:13
Ha ugyanannyit kell fizetni, mint otthon, mi a fenének jönnének ide dolgoztatni, te ökör?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!