Állati hangok

2020. február 21. 18:13

Az önmagát „valódi konzervatív orgánumnak” nevező Magyar Hang eljutott az emésztőgödör mélyére.

2020. február 21. 18:13
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

Ezt most akkor tegyük tisztába egyszer és mindenkorra, és közben ne hagyjuk, hogy elragadjon minket a fölös indulat. 

Mondjuk ki bátran, hogy az önmagát »valódi konzervatív orgánumnak« nevező Magyar Hang eljutott az emésztőgödör mélyére. A DK-s szellemiségű nyomtatvány megmutatta, hogy mitől kell rettegnie minden tisztességes embernek. Nevezett sajtótermékben megjelent egy karikatúra, Marabu (alias Szabó László Róbert) ceruzájából. A négyrészes képregényben a magyarok sertésként röfögnek a vályú előtt, bambán várják a moslékot, miközben a migrációellenes intézkedéseket és a rezsicsökkentést dicsérik, a »Nélküled« című, immáron kultikus dalt éneklik, végül pedig nemzeti lobogóval díszített tőkehúsként végzik. Ennyiből is kiderülhet, hogy a rajz gyűlöletkeltő moslék. Niedermüller tökéletesen artikulált szövegét még megpróbálta kimagyarázni az „összefogott” értelmiség. Ez esetben remélhetőleg már nincs több vita. Ezek nem állatok, mert azok testületileg tiltakoznának az összehasonlítás ellen.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hóvirágcsempész
2020. február 22. 21:30
Jó a karikatúra ... Ha valakinek nincs humorérzéke , menjen legelni . Galsait valószinűleg az irritálja . hogy neki is malacpofája van . Sajnálatos . Fusson sokat . :-)))
yndi
2020. február 22. 09:54
Marabu nagyon jó. Ez a Galsai a harmadik malac a karikatúrában, amelyik erkölcsi kérdést csinál a Gazda iránti szolgalelkűségből.
popzene
2020. február 22. 08:01
Majd ez a magyarhírlapos ork megmondja, hogy ki a gyűlöletkeltő.
galancza
2020. február 21. 21:59
Galsai kérlek alássan!Jó a cikk,jó hogy megírtad,igazad van de arról is írj hogy OV-párti irányítású településeken állami-önkormányzati fenntartású intézményekben nem fizetik ki a vasárnapi pótlékot,sőt az igazgatóhelyettesit sem.És kőkeményen a komcsi világhoz kötődő alakokat alkalmaznak akik teljesen lejáratják OV-t és kormányát.És bizony súlyos gondok vannak a pályázati és közbeszerzései pénzek felhasználásával.Én tudom hogy OV kormánya ezerszer jobb a balos kurmányoknál csak tudod kedves Galsai úr kérlek alássan az a k.rva nagy helyzet hogy a balosoknál nem nehéz ezerszer jobbnak lenni.És nem csak szavakban kell nagyon nemzetinek,nagyon kersztényaek,negyon polgárinak,nagyon kulturáltnak,nagyon emberségesnek lenni hanem a gyakorlatban is.De sajnos OV és társi minden szinten nagyin lealjasodtak az elmúlt két évben.Ezért van veszélyben a 2022-es fideszes győzelem kérlek alássan Galsai úr.Ideje lenne észhez térni hogy e a bormixeres moslékkoalició győzzön két év múlva.Ideje a valós problémákról őszintén,nyíltan beszélni.És nem csak beszélni hanem valódi jó irányba változtatni Galsai úr kérlek alássan.És azoknak a fiataloknak is kell értelmes közérthető programot felvázolni akik jelenleg és a következő 10évben nem akarnak gyereket.És a jóindulatú kritikusokat nem megfenyegetni kell hanem meghallgatni Galsai úr kérlek alássan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!