Abcúg Niedermüller

2020. február 07. 20:20

Így vagy úgy, alkalmatlan arra, hogy egy rábízott közösséget vezessen.

2020. február 07. 20:20
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„»Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem-magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük.« Ezt Niedermüller Péter, budapesti VII. kerületi polgármester mondta.  De mi is ezzel a baj? Tanulmányozzuk tovább a lexikont. Okosabbak leszünk általa, és jót tesz a hirtelen felszökött vérnyomás lecsillapítására is.

Keresztény: Jézus Krisztust megváltónak valló, megkeresztelt és elkötelezett hívő, aki őt legfőbb tanítómesterének tartja, és az ő tanításait követi. Például: »Egy hívő keresztény számára a hit, remény és szeretet a legfontosabb erények.« A szó ógörög eredetű: khrisztosz = felkent. Fehér ember: a ma élő emberek a Homo sapiens („értelmes ember”) faj, ezen belül a Homo sapiens sapiens (mai ember) alfaj tagjai. Az emberi fajon belül különböző rasszokat lehet elkülöníteni: europid, mongolid, negrid és veddo-ausztralid. És a pontosság kedvéért a sokat emlegetett rassz: emberfajta, azonos testi sajátságú emberek csoportja, amelybe külső testi jellemzők alapján történik a besorolás. Például: »Az egész emberiséget négy nagy rassz alkotja a bőrszín és arcforma alapján.« Fordítsuk az idézett kijelentést a tudomány nyelvére: »fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak és nők.« Ez így hangzik tudományosan: europid fajtához tartozó (hím- és nőnemű) emberek, akik Jézus Krisztus követőiként a hit, a remény és a szeretet erényét tartják a legértékesebbnek. Szexuális preferenciáik a természet azon törvényét követik, miszerint két eltérő nemű (heteró) egyed tud csak életképes utódot nemzeni. Az europid fajtához tartozó emberek, amint nevük is tartalmazza, Európában élnek.

Hogy ez a »képződmény«, mármint az alapvetően keresztény értékrendet követő európai ember, akinek fajtája csupán azért létezik még ma is, mert elődeinek szexuális érdeklődése elsöprő többségben a másik nem irányába fordította, miáltal képes volt utódokat nemzeni (akár olyanokat is, akik szembefordultak a természet törvényével, miáltal lemondtak az utódok nemzésének jogáról = a természet önvédelme a deviancia ellen), szóval hogy ez a normális ember miért rémisztő egy megélhetési hörcsög számára, az a fentiek ismeretében sokkal inkább orvosi kérdés, mint közéleti.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. február 09. 18:05
A második vatikáni zsinat kinyilvánította, hogy az is üdvözülhet, aki nem gyakorolja a vallását, de istennek tetsző életet él. Amúgy a vallás gyakorlása nem garancia semmire, hiszen a keresztény isten megbocsátó, egész héten mehet a gecizés, aztán vasárnap meggyónják, leróják a kimért penitenciát, és utána tisztává lesz a lelkiismeretük. Én csak azt nem értem, minek vannak egyáltalán parancsolatok meg tanítások a kereszténységben, ha egyszer bármelyiket, akárhányszor meg lehet szegni minimális büntetés mellett? Az Orsós fiú és csürhéje felsőbbrendű lett. Ezentúl nem kérnek a földi javakból.. FÉNYEVŐK lettek.
Robur
2020. február 08. 14:07
A bajszos szar mikor mond le?
zakar zoltán béla
2020. február 08. 13:39
20.32 tegnap: Igen, Zug Schlag...
legkisebbek közül
2020. február 08. 11:52
Hol a helye a keresztény életében a hitelességnek, következetességnek, annak, hogy a keresztény a maga szándékai helyett már mind inkább Jézus szándékait keresse? Milyen lehetőségekkel bír a keresztény, ha meghatározóan a maga emberi eszközeire, elgondolásaira támaszkodik s milyen lehetőségekre, formálódásokra tehet szert, ha behívja életébe Jézus, s már azt keresi, hogy Ő mire és merre vezetné az embert? Milyen hatást gyakorolhat, hogyan formálhat akár hosszabb távon ezen két különböző irányba haladás másokra, keresztényekre, akár nem keresztényekre? Meg kell értenünk, nem magunk képviseljük a meghatározó formálóerőt és a mindenkor tisztánlátás képességét, hanem Jézus. Varga László püspök: A szeretet: https://www.youtube.com/watch?v=6EOhUdBVfek Élet Krisztusban - nincs más lehetőségünk: https://www.youtube.com/watch?v=8rVGfVE1rIo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!