A tintáskezű

2020. február 17. 12:28

Arról nem szól a fáma, hogy a tiszta kezek kormányának első embere mivel próbálta eltávolítani a szennyeződést.

2020. február 17. 12:28
Burány Sándor
Facebook

„Volt valami furcsa és megmagyarázhatatlan Orbán Viktor évértékelőjén. Egész pontosan Orbán Viktor kezén. A miniszterelnök beszéde közben jól látszott, szemfüles fotósok nyomban le is fényképezték, hogy a kormányfő bal tenyerén terebélyes kékes-lilás folt látható. Aztán kisvártatva kiderült, hogy nem magányos foltról van szó, párja ott éktelenkedett az orbáni jobbon is.

Első ránézésre csúnya zúzódásnak látszott, de a sajtó nem akart találgatásokba bonyolódni, ezért Havasi Bertalanhoz, a miniszterelnök sajtófőnökéhez fordult udvariasan tudakolván, hogy ugyan árulják már el, mit keres a lila 50 árnyalata Orbán mindkét tenyerén. A válasz rögvest meg is érkezett, idézzük szó szerint: »Tisztelt Szerkesztő Úr! Tinta. A miniszterelnök még az előadás előtti percekben is javítgatott a beszédén a töltőtollával, ami sajnos kicsit kifolyt és elkenődött. Üdvözlettel: Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke«.

Hát így esett folt Orbán Viktor tenyerén. Arról nem szól a fáma, hogy a tiszta kezek kormányának első embere mivel próbálta – eredménytelenül – eltávolítani a szennyeződést, mert azért mégiscsak jobb lenne tiszta kezűnek látszani. Csak azért nem javasolom, hogy a kormány írjon ki közbeszerzést hatékony kéztisztító szerre, mert úgyis Mészáros Lőrinc nyerné meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2020. február 18. 06:39
Van abban valami visszataszító, hogy az egész ellenzéket szopató ferenc egy alkoholista elmebeteg, de ti a patás tintás kezével vagytok elfoglalva. :D
Zokni
2020. február 18. 00:47
Tintás a keze? Nyilván ujjlenyomatot vettek tőle, mert eltűnt az ezüstnemű.
atila68
2020. február 17. 22:40
Édes faxom ez már aztán tényleg mindennek a legalja! #facebookshit
balbako_
2020. február 17. 19:44
Ha hallotta a beszédet akkor a miniszterelnök úr hosszú adatokkal alátámasztott gazdasági értékelést is tett, ami a magukat "gondolkodóknak" vallók agytekervényeiben nem okozott ingerületet. A tintás ujját viszont mindegyik észrevette és ezen jár az eszük a mai napig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!