Semmi sem változott, a Jobbik továbbra is antiszemita párt

2020. január 28. 08:06

Jakab Péter helyettese nem más, hanem az az ember, aki zsidó származású képviselőtársait nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte, és listát is készített volna róluk.

2020. január 28. 08:06
Kiss Adorján
Neokohn

„Megpörgették a Jobbiknál a szerencsekereket, a forgás lassulása után pedig a pártelnöki cím Jakab Péter ölébe hullott. A radikális párt ifjú vezére sokak számára ismert lehet kellemetlen stílusáról, no meg arról, hogy a parlament lépcsőjén szeret a Jobbik által egykor ellenségként meghatározott baloldali politikusokkal pózolni.

Az elnökhelyettes, azaz a párt második embere Gyöngyösi Márton lett. Mit jelent ez a gyakorlatban? A baloldali és liberális pártokkal egyre gyakrabban randizó Jobbik második legerősebb embere egy olyan politikus, aki a holokauszt áldozatain gúnyolódott még 2013-ban.

A »ma már nem szélsőséges« Jobbik elnökhelyettese egy olyan valaki, akit egy évvel azelőtt a világ hetedik legantiszemitább emberének választott a Wiesenthal Központ. Tudni érdemes, hogy a zsidó szervezetet nem a Fidesz hívta életre – ami talán jelzés is lehet a mindenhol Orbán ármánykodását sejtő állampolgároknak.

Jakab Péter helyettese nem más, hanem az az ember, aki zsidó származású képviselőtársait nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte, és listát is készített volna róluk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messzeföld
2020. január 30. 06:29
Jakab Péter helyettese nem más, hanem az az ember, aki zsidó származású képviselőtársait nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte, és listát is készített volna róluk. Jó reggelt!
Box Hill
2020. január 29. 09:10
Antiszemitizmus? Az Európai Unió rasszizmus elleni harc ügynöksége ejtette az antiszemitizmus kutatási fogalmát és most nincs meghatározása a kifejezésre mondta az ügynökség szóvívőasszonya. Blanca Tapia az EU Alapvető Jogok ügynöksége részéről elmagyarázta: Nem tudunk semmiféle hivatalos meghatározásról az antiszemitizmus fogalmára. (Jewish Telegraphic Agency, 2013. december 5.)
Flagellator1974
2020. január 29. 06:48
"Jakab Péter helyettese nem más, hanem az az ember," A hanem helyett mint lenne a helyes.
gacsat
2020. január 28. 19:06
Nem eléggé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!