Niedermüller Péter számunkra nem létezik

2020. január 29. 11:25

A sompolygó polgárháborúra uszítás nem a mi pályánk.

2020. január 29. 11:25
CÖF-CÖKA
MTI-OS

„A kereskedelmi tévé részéről felkért szószóló mondatait a CÖF-CÖKA rasszista megnyilvánulásként értékeli és elutasítja.
Az emberek adójából fényes módon élő volt EU képviselő, mostani VII. kerületi polgármester súlyosan, kirekesztő módon vétett, megsértette a fehér, heteroszexuális férfiakat és nőket, akik a zsidó-keresztény civilizáció évezredes megtestesítői. Megtámadta a teremtés éltető erejét, amelynek legkisebb természetes egysége a család.

A pártja eszmeiségét hordozónak üzenjük, hogy leszűkült látásmódja szegregációhoz vezetett. Ezután Niedermüller Péter számunkra nem létezik. Úgy véljük, hogy társadalmunk reakciója nem lehet más, mint kizárása a politikából és a közügyektől. A jelentéktelen, megzabolázhatatlan ember ellen a CÖF-CÖKA nem szervez tüntetést. Ugyanakkor egyetértünk mindazon honfitársunkkal, akik csütörtök délután elégtételt követelnek a bolsevik múlt reinkarnált képződményétől.

A sompolygó polgárháborúra uszítás nem a mi pályánk.”

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. január 30. 14:05
A nagy Gréczy Zsolt internetes szatír meggyötört faszával várja a DK alelnökeit a DK székház udvarán: Dísz verés lesz! Aki akarja,leszophatja! Dobrev klarifari azonnal repülőre ült,Brüsszelben: - Ott leszek én is Zsolti!
BőröndÖdön
2020. január 30. 12:32
Számomra ti nem léteztek!
Bitrex®
2020. január 30. 07:56
Ma délután megcibáljuk a Niedermüller bajszát.
OberEnnsinnen
2020. január 30. 07:31
CÖF-CÖKA: Mi lenne, ha az EU-Parlament előtt látnánk benneteket, megszakítás nélkül, legalább 30 napon keresztül, ezzel a táblákkal: "Az EU Parlament eljárásmódjában, ügymenetében nem tartja be, kivonja magát a törvények alól. Ezzel minden EU-polgárt megaláz, folyamatosan, napi jelleggel ami bűncselekmény. Átlépnek a munkamorálon, folyamatos a szabályszegés a parlamentben."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!