Képviseljük az igazunkat

2020. január 23. 12:41

Tudom, ez sérti egyes gazdasági és politikai körök érdekeit, szolgálja viszont a budapestiekét, és én ez utóbbihoz ragaszkodom.

2020. január 23. 12:41
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Az előző városvezetés utasítására nem sokkal az októberi választás előtt a BKV közbeszerzést írt ki a vállalat reklámfelületeinek hasznosítására. Ezzel kivette volna a döntés lehetőségét a következő városvezetés és a közgyűlés kezéből arra az esetre, ha Budapest lakói nem a Fidesznek szavaznak bizalmat. Márpedig így lett, tudjuk, a tendert ezért visszavonattam. Tudom, ez sérti egyes gazdasági és politikai körök érdekeit, szolgálja viszont a budapestiekét, és én ez utóbbihoz ragaszkodom.

A Közbeszerzési Döntőbizottság feltűnően és szokatlanul magas bírsággal sújtotta emiatt a BKV-t. A döntést a cég megtámadja a bíróságon, képviseljük az igazunkat. Mi pedig tovább dolgozunk azon, hogy gazdasági érdekkörök helyzetbehozása helyett a város és cégeinek értékes felületeivel az eddigieknél átláthatóbban, tisztességesebben, felelősebben, a köz érdekeit jobban szolgálva bánjunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Freeször
2020. január 25. 20:35
Az a...d p.....a hülye kovászos uborka képű.Mi az h."szabad város" ? Tán a B...k szabadságára gondolsz? Te szabod meg h. mi a szabadság? (mint DÁKÓS Feri h. Ő a demokrata)? A többi magyar település szerinted rácsok mögött él terrorizálják őket te h...e? Budapestiek csak és csak is SZDSZ .LNMBXKVA...vák-é? Há He Já ?
Kiscsillag
2020. január 25. 08:01
Karácsony nem a budapestiek érdekét képviseli, hanem gyurcsányét.
Orange79
2020. január 24. 18:44
Dolgozz már te fasz..
Vakfolt
2020. január 24. 13:52
❝Az előző városvezetés utasítására nem sokkal az októberi választás előtt a BKV közbeszerzést írt ki a vállalat reklámfelületeinek hasznosítására. Ezzel kivette volna a döntés lehetőségét a következő városvezetés és a közgyűlés kezéből arra az esetre, ha Budapest lakói nem a Fidesznek szavaznak bizalmat. [..] A Közbeszerzési Döntőbizottság feltűnően és szokatlanul magas bírsággal sújtotta emiatt a BKV-t. A döntést a cég megtámadja a bíróságon, képviseljük az igazunkat.❞ Tarlós nem volt fidesz tag, na innen védd az ❝igazadat❞.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!