Háttal az igazságnak

2020. január 29. 07:44

Sem Avramopulosz, sem Gyurcsányné, sem bármelyik, az EP-ben ellenünk őrjöngő bevándorláspárti politikusnak nem rezdülhetett még az arcizma sem az újabb röszkei hírek hallatán.

2020. január 29. 07:44
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Most kellett volna idelátogatnia Dimitrisz Avramopulosz előző migrációs EU-biztosnak, aki minden alkalmat megragadott, hogy ecsetelje a határvédelmi kerítés feleslegességét. Emlékezetes: azt is kijelentette, hogy a menekültek nem jelentenek veszélyt a határra. Vajon mit mondana most? Persze ha azt, hogy ezek nem menekültek, hanem vandál illegális bevándorlók, akkor még egyet is értenénk vele. Csakhogy ő ilyet nem mondana, miként a többi brüsszeli nagyfejű sem, akik papagájként ismételgetik a PC-tételt, miszerint minden illegális migráns menekült.

De szívesen fogadnánk Gyurcsányné elemzését is, mit tart az újabb támadásról és a határkerítés fontosságáról annak fényében, hogy nemrég még arról értekezett: nem a határkerítés állítja meg a bevándorlást, hanem az EU–török megállapodás. Kíváncsiak lennénk, miként hőkölnének vissza a betörő „menekültek”, ha Dobrev Klára eléjük állna, maga elé tartva a megállapodás szövegét?

Van azonban egy másik rossz hírünk a baloldal iránt illúziókat táplálóknak: sem Avramopulosz, sem Gyurcsányné, sem bármelyik, az Európai Parlamentben ellenünk őrjöngő bevándorláspárti politikusnak nem rezdülhetett még az arcizma sem az újabb hírek hallatán. Legfeljebb azért bosszankodhatnak, hogy a tegnapi újbóli betörési projekt sikertelen lett.

Minket azonban ez sem lep meg, mert oly átlátszók, mint az ablaküveg. Ugyanis lehetetlen nem észrevenni azt a szinkronitást, ami az európai parlamenti és a hazai történéseket illeti. A hiperliberális LIBE bizottság ülésén nekiestek a horvát soros elnökségnek, amiért merészelik megvédeni a határukat. Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő úgy kommentálta a példátlan szcénát: már csak a fizikai inzultus hiányzott. Tegnap a magyar ellenzéki EP-képviselők még eddigi bornírtságaikra is rátromfoltak. Háttal Európának címmel tartottak rágalmazó szeánszot szűk családiatlan körben. Sokan azt hitték, Háttal Magyarországnak és az igazságnak a rendezvény valódi címe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2020. január 30. 11:50
A kormányinfón kiderült, hogy aki a figyelmeztető lövéseket leadta, egy nő volt. :) Nem csodálom, hogy megijedtek az arabok és hanyatt-homlok visszarohantak a határ szerbiai oldalára. :))
Pierre
2020. január 29. 09:28
nehany menekult nyugat-Europa fele probalt szaladni. Nem sikerult. Ez itt a nagy sztori.
olajfa1
2020. január 29. 08:49
Magyarországot gyakorlatilag megtámadták! Egy erőszakos "szabadcsapat" megtámadta Magyarországot! EZ A JOGI HELYZET! A magyar fegyveres, és rendvédelmi erők ezt megakadályozták! nagyon helyesen!
krotak
2020. január 29. 08:41
Bal lábbal keltem. Jön a lavina. Ha tízezren rohamozzák meg a kerítést, ki fog tűzparancsot kiadni? Ki fogja végrehajtani a parancsot? Mi lesz utána?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!