Fontosak számunkra a határon túli magyarság központjai

2020. január 20. 21:22

Ma délután Jaroslav Polaček kassai főpolgármesterrel találkoztam.

2020. január 20. 21:22
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Ma délután Jaroslav Polaček kassai főpolgármesterrel találkoztam. Világossá vált, hogy hasonló értékekben hiszünk és hasonlóak városfejlesztési terveink.

Szoros kapcsolat kialakítására törekszünk a kárpát-medencei régió városaival. Különösen fontosak számunkra a határon túli magyarság központjai. Ezen túlmenően megállapodtunk abban is, hogy haladéktalanul megkezdjük egy testvérvárosi megállapodás előkészítését, amelyben a kulturális- és turisztikai együttműködés hagyományos témai mellett hangsúlyosan fogjuk szerepeltetni a klímavédelmet, a fenntarthatóságot és a részvételi demokrácia ösztönzését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cambchanglug
2020. január 22. 12:31
M︆o︆︆︆︆o︆︆︆X︆︆︆i︆︆︆︆︆.︆︆n︆︆︆︆e︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Kristály
2020. január 21. 15:33
Kétszinű vastag bőr van a pofádon a traktor gumi selyem papír mellette Nagyon gyorsan tudod forgatní a köpenyed csak az a baj nem igy érzel.
mustarharmas
2020. január 21. 15:18
Szívem, inkább a várost vezesd úgy, hogy élhető legyen. Ehelyett "nagypolitizálsz", meg semmitsem érő pr akciókat szervezel. Fogadod más városok polgármestereit, semmit sem jelentő klíma vészhelyezetet hírdetsz meg stb. De az, hogy igénytelen a város közterülete, hogy szemét van mindenütt, az még nem mozdított meg téged annyira, hogy intézkedj......
Korrupt Kornél
2020. január 21. 13:39
mi a faxért, inkább dolgoznál már végre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!