Ellenzéki pótcselekvés

2020. január 13. 08:18

Egyre világosabbá válik az úrhatnám főnökösködéseit látva, miért Fegyőr a pártelnök beceneve.

2020. január 13. 08:18
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Nem megzavarandó a küzdő felek civódását, azért óhatatlanul felmerül az avatatlan szemlélődőben, hogy a fent említett önbizalom-túlcsordulásos Momentum-elnök ugyan milyen eredmények alapján írná elő minden ellenzéki pártnak az MSZP-től, LMP-től, Jobbiktól a Párbeszédig, a DK-ig, hogyan cihelődjenek neki a távoli messzeségbe vesző országgyűlési választásoknak?

Nevezett még azt a vélekedést is megreszkírozta, hogy szerinte a 2022-es voksolás több pártnak a végét fogja jelenteni. Jelen pillanatban még az a helyzet, hogy az úgynevezett ellenzéki összefogásból az egyedüli párt, amelyik nincs benn a parlamentben, éppen a Momentum. Talán előbb tessék bekerülni a T. Házba, és aztán felvenni a több számmal nagyobb mellényt, a két európai parlamenti mandátum ugyanis a hazai vizeken semmire nem jogosít fel. Még akkor sem, ha a bejutott két hölgy gyűlölködési és magyarságfúrási teljesítménye Gyurcsánynééval vetekszik az EP-ben.

A Momentum olyan, mint az a ketrecharcos, aki még el sem indult a versenyen, már győztesnek hirdeti magát. Egyre világosabbá válik az úrhatnám főnökösködéseit látva, miért Fegyőr a beceneve a pártelnöknek.

Persze nehogy úgy tűnjön, hogy a DK-t meg a többi ellenzéki pártot védjük a csúnya internacionalista nihilpártiaktól. Ők sem jobbak a Deákné vásznánál, és különben is: mindenki a saját szerencsétlenségének a kovácsa. Szanyi Tibor látlelete azonban az összes ellenzéki formációra érvényes lehet. Az MSZP-t elhagyó politikus szerint ugyanis volt pártjának főként az tette be a kaput, hogy összeállt a szélsőjobbal. Ez minden balliberális pártra igaz lehet. És érvényes a Jobbikra is, amely a szélsőballal adta össze magát.

Az identitásvesztést, a pálfordulás helyett a saulfordulást a választók csak egy-egy protestszavazás erejéig díjazzák.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
protoutmie
2020. január 15. 19:36
M︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆︆︆X︆︆︆i︆︆︆︆.︆︆n︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
seculo
2020. január 15. 16:46
M︆︆o︆︆︆o︆︆︆︆︆X︆i︆︆︆︆.︆n︆︆︆︆︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
follnece
2020. január 15. 10:29
M︆︆o︆︆︆︆o︆︆︆︆X︆︆︆︆︆i︆︆︆︆.︆︆︆︆︆n︆︆e︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
tevevanegypupu
2020. január 13. 17:09
Az ellenzéki pártok külön-külön mind sikertelenek. Az lett volna a DK is, ha az mszpt nem tudja zsarolni és az nem segíti be a Parlamentbe.A Momentum be sem jutott..Párbeszéd, LMP, Mszp,Jobbik semmit nem értek volna el, ha nem állnak össze végül a DK-val, a Momentum így sem jutott be..Hogy ez mennyire becstelen, az nemérdekli őket, hatalomért megy a harc..A választsoknál két ellenzéki, Gyurcsány és Fekete-Győr ll majd szemben egymással..Egyesülni nem fognak az biztos..az egyik kinyírja a másikat..Kérdés, hogy iitthon melyik tudja elhitetni, hogy képes egy országot kormányozni..Jelen pillanatban tudjuk, hogy egyik sem képes..Hogy aztán a sok hülye, aki azt hiszi, hogy ha ezek összeállnak (nem valószínű) sikeresek lesznek és rájuk szavaz..az nem annyira a fidesz és Orbán baja lesz..hanem az országé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!