Egy nőnek több értéke van, mint a kinézete

2020. január 21. 14:31

Ennek a közbeszédnek is hatása van a társadalomra.

2020. január 21. 14:31
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Schobert Norbert tegnapi butaság-vihara alapvetően nem több, mint egy kifejezetten színvonaltalan ember kísérlete, hogy médiafelületet foglaljon. Nem lenne érdemes vele foglalkozni, de az hogy elég sok ember van, aki ebben a mondásban az igazságot, egy nyilvánvaló tényt vagy egy karakán kiállást lát nagyon szomorú.

Akinek ennyi egy közös gyermek vállalása és ennyire érzi át a család jelentőségét, az nem értem, hogy tud közben a tradicionális férfi szerepekről beszélni vagy bármilyen értékről. Talán itt lenne az ideje, hogy (a néha jogosan, néha jogtalanul) genderideológián aggódó Szánthó Miklós koalíció elmondaná, hogy egy nőnek több értéke van, mint a kinézete. Ennek a közbeszédnek is hatása van a társadalomra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viribus Unitis
2020. január 22. 15:32
Ez tény. Pont, mint mindenki másnak. Gratulálok. Nőjogi nobel díjat neki. Ezért érdemes ott ülni a parlamentben basszus.... Tudsz még valamiben segíteni Petike? (kekécske,vagy mi....)
cambchanglug
2020. január 22. 12:28
M︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆︆X︆︆︆︆︆i︆.︆n︆︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Senye Péter
2020. január 22. 09:28
Sch.N. csak újra fogalmazta a régi mondást: 'nézd meg az anyját, vedd el a lányát'. Mert egy nő kire hasonlítson néhány gyerek világra hozatala után?
Vakfolt
2020. január 22. 08:55
❝egy nőnek több értéke van, mint a kinézete❞ Most itt a segglyukra gondolt? Nagyon nem találok mást, ami számára releváns lehet.. a tradicionális férfi szerepkörről értekezni is nagyon bátor húzás.. annyi téma van, pont ebbe kellett beleszaladnia?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!