Bolsevizmus és kereszténygyalázás Rákosszentmihályon

2020. január 13. 21:51

Szinte látom magam előtt, ahogyan Vajda elvtárs felveszi a bőrkabátját, felcsatolja oldalára pisztolyát, s hű társaival elindul rendet tenni Rákosszentmihályon.

2020. január 13. 21:51
Varga-Bíró Tamás
VBT

„A bejegyzés végén a Rákosi-doktrínák legcsodálatosabb parafrázisa jelenik meg:

»Addig is tartsuk azonban számon, hogy kik azok, akik pillanatnyi előnyökért, anyagi javakért, a számukra drogként ható hatalomért kiszolgálják ezt a rendszert, és semmilyen szinten ne vállaljunk velük közösséget a későbbiekben, amikor a rezsim bukása után “megtérnek” és bizonygatják, hogy ők mindig is ellenállók voltak. És tartsuk számon azt a kevés számú tisztességes kivételt is, akinek tényleg nem volt más választása.«

Értelmezzük ezt a gyönyörű coda részt, ami arra hivatott, hogy mind a bejegyzés, mind pedig a belinkelt cikk jelentéstartalmát nyomatékosítsa!

Először is tartsuk számon, írja a szerző, tehát listázzuk! A hőn áhított 2022-es hatalomváltásig listázzuk a fideszeseket! Tegyük pedig ezt olyan szent, kommunista meggyőződéssel, hogy a később önkritikát gyakorlókat is vessük a gyehenna tüzére! De mivel a jó bolsevik mindig állít egy pozitív példát is az ellen számára, azért legyenek szelektálva azok, akik csak kényszerű fideszesek voltak. Gondolom, nekik majd átnevelő táborokba kell menniük a megtisztulás reményében.

Aki pedig nem engedelmeskedik? A fentiek tükrében szinte látom magam előtt, ahogyan Vajda elvtárs felveszi a bőrkabátját, felcsatolja oldalára pisztolyát, s hű társaival elindul rendet tenni Rákosszentmihályon. Aztán következik a többi kerületrész, Árpádföld, Mátyásföld, Sashalom és Cinkota is. Ki tudja, megállnak-e ott, hiszen onnan már csak egy ugrás Kerepes, Mogyoród, Gödöllő…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
argreened
2020. január 16. 01:34
M︆︆︆︆o︆︆︆︆o︆X︆i︆︆︆︆︆.︆n︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
protoutmie
2020. január 15. 19:31
M︆︆︆︆o︆︆︆o︆︆︆︆X︆︆︆i︆︆︆.︆n︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
seculo
2020. január 15. 16:41
M︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆X︆︆i︆︆︆︆.︆︆︆n︆︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
follnece
2020. január 15. 10:25
M︆︆︆︆o︆︆︆o︆︆︆︆︆X︆︆︆︆i︆︆︆.︆︆n︆︆︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!