A modern emberáldozat

2020. január 19. 17:42

A vademberek köztünk élnek: íj helyett papírszívószál a fegyverük, és nem számít az élet, ha a vágyott cél elérése számított.

2020. január 19. 17:42
Kiss Adorján
Vasarnap.hu

„Az abortusz az emberáldozatok modern kiadása.

Századokkal ezelőtt esőért könyörögtek, bő zsákmányért vagy sikeres vadászatért áldozták fel embertársaikat. Manapság nem ilyenekért ölnek embert, hanem Golden Globe-díjért, bűnözési statisztikák állítólagos csökkentéséért, és magukat Istennek gondoló professzorok szavaiért, kik szerint az abortusz liberalizációjával menthető meg a Föld.

Napjaink sámánjai az úgynevezett civilszervezetek és celebek, akik abortuszra bátorítanak, s cserébe sikert ajánlanak: karriert, el nem olvadó jégtáblákat és gondtalan nyaralást negyvenéves korban is. Az ősi indián kultúrában az áldozatnak dicsőség volt meghalni – népe reménykedett benne, hogy ezáltal nyilaik több szarvast találnak el. Napjainkban a hóhér szerepe a dicsőség: bátor kiállás egy gyermeket abortálni.

A vademberek köztünk élnek: kunyhók helyett villákban és lakásokban élnek, íj helyett papírszívószál a fegyverük, és nem számít az élet, ha a vágyott cél elérése számított.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reepurneu
2020. január 21. 06:27
M︆o︆︆︆︆o︆︆︆︆︆X︆︆i︆︆.︆︆n︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
fahihi
2020. január 21. 01:30
M︆o︆︆o︆X︆i︆.︆n︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
penciworl
2020. január 20. 20:27
M︆︆︆︆o︆︆︆︆o︆︆︆︆︆X︆i︆︆︆︆.︆︆︆n︆︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
tindentnet
2020. január 20. 15:26
M︆︆︆︆o︆o︆︆︆X︆︆︆i︆.︆︆︆︆︆n︆︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!