A családon belüli erőszak elleni fellépés közös ügyünk

2020. január 09. 14:49

A kormány imázsfilmeket készít ahelyett, hogy valódi megoldásokat és intézkedéseket hajtana végre.

2020. január 09. 14:49
Hohn Krisztina
LMP

„Petíció a családon belüli erőszak megfékezéséért

Magyarországon milliós nagyságrendű azok száma, akiket lelki erőszak ért a családjában, százezreket ért fizikai erőszak, míg csaknem 300 ezerre tehető azok száma, akik nemi erőszak áldozatai voltak. Gyakran nem indul eljárás az elkövetők ellen. Mindannyiunkat megdöbbent és mélységesen elszomorít az az erőszakhullám, amely védtelen gyermekekkel és nőkkel szemben történik. Az országgyűlés képviselői közösen léptek fel számtalan alkalommal a családon belüli erőszak elleni hatékonyabb fellépés, így az Isztambuli Egyezmény ratifikációja érdekében is.

A kormány azonban imázsfilmeket készít ahelyett, hogy valódi megoldásokat és intézkedéseket hajtana végre. Pedig a családon belüli erőszak elleni fellépés közös ügyünk. Ezért országgyűlési képviselőként petíciót indítok, amely az alábbi linken érhető el: https://lehetmas.hu/csaladon-beluli-eroszak/

Hohn Krisztina
országgyűlési képviselő (LMP)”

(Forrás: MTI OS)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2020. január 09. 15:43
Remélhetőleg megvert férfiakról is lesz szó a filmben, mert gyakran ők az áldozatok.
Greffiti
2020. január 09. 15:12
hp
kispufi
2020. január 09. 15:10
Ne mondhasson már csúnyát büntetlenül a transzfúziós apanyát a csúnya heteroszexuális keresztény apa a társalmilag biológiai öerökbefogadott leszbikus fiuk előtt, no, teljesen jogos. Hogy kibújt már ez a túltáplált vakond is a fényre. Nem is látott semmit, úgy vélem. Mondjuk mi se láttuk még.
Szabó A. Imre
2020. január 09. 15:05
Képviselőnő, drága! Ne tessenek hazudni! Ha a nők védelmét nem kötnék össze a buzijogokkal és a genderbuzisággal, az a nyomorult isztambuli egyezmény száz éve ratifikálva volna. Nehogy már a nők hátán akarják elhozatni Szodomát és Gomorát! Nem szégyellni magát nő létére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!