Szakmai út

2019. december 14. 08:33

Mindent szakmai úton kell elintézni, mint ahogy például elintézték az MTA-t és a CEU-t.

2019. december 14. 08:33
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Eszenyi Enikő azért nem vett részt a hétfői, színházakat érintő törvénymódosítás elleni tüntetésen, mert véleménye szerint mindent szakmai úton kell elintézni, itt pedig a diskurzus politikai térbe került.

Abszolút igaza van! Mindent szakmai úton kell elintézni. Mint ahogy például elintézték az MTA-t, a CEU-t, a Horthy-rendszert, Nyirő József, Wass Albert és Tormay Cécile beemelését az irodalmi tananyagba, a magánnyugdíjpénztárak lenyúlását, a Tiborcz-féle LED-es égőket, a Paks-II-t, a Népszabadság kilövését, a kipcsak vérű magyarokat, az azeri baltás gyilkost, a tankötelezettség tizenhat éves korra történő leszállítását és még sorolhatnám.

És abban is igaza van Eszenyi Enikőnek, hogy a kulturális támogatásokat érintő törvénymódosítás kérdéskörét a Madách téren összegyűltek a politikai térbe terelték, ahelyett, hogy a tömeg már a 49-es villamos végállomásánál több szakmai bizottságot hozott volna létre, s a szónokok tolakodó hangoskodása helyett a téren megkezdődhettek volna a szakmai diskurzusok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. december 16. 13:48
Gábor-Gelb zsidaj hatáskörtúllépéses ürülékben gázol és dagonyázik.
Ternesz Loránd
2019. december 16. 09:40
A kereszténységgyűlölő és dilettáns gabika csak ne vegye a pofájára a nagy magyar írókat: Nyirő Józsefet, Wass Albertet és Tormay Cécile-t. Még a saját szakmályához se ért: https://haereticus.blogstar.hu/2019/09/28/a-vallasfilozofus-gabor-gyorgy-ismet-megbukott-vallasfilozofiabol/84034/
Rocktoberi
2019. december 15. 19:56
Írja már meg valaki, hogy mennyit fizetett be a "magánnyugdíjpénztárába"! Ja, hogy semmit mert csak az állami nyugdíjkassza mondott le a járulék egy részéről a javukra. Aztán visszavette amit odautalt.
yes_we_can
2019. december 15. 17:36
Embertpróbáló feladat nem antiszemitának lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!