Azt mondják, joguk van beleszólni a színházak életébe

2019. december 12. 18:20

Mi a bánatot nem lehet azon érteni, hogy a kultúra addig kultúra, amíg szabad?

2019. december 12. 18:20
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Mint a faék, olyan egyszerű a fideszes politikusok gondolkodása. Most azt mondják, hogy joguk van beleszólni a színházak életébe, ha azok állami támogatást kapnak. Tényleg?

Ezek szerint beleszólhatnak családi életünkbe, mert kapunk családi pótlékot és családi adókedvezményt. Beleszólhatnak, hogy miként kell autóabroncsot gyártani, mert adtunk állami támogatást a beruházáshoz. Megmondhatják, hogy ki focizzon a nemzeti válogatottban, mert kitömték őket közpénzzel. Ja! Lehet, hogy tényleg megmondják:)

Mi a bánatot nem lehet azon érteni, hogy a kultúra addig kultúra, amíg szabad? Ha elveszti szabadságát, akkor propaganda. Lehet ezt is mondani, de akkor mondják, hogy ezt akarják. Ennek hiányában sült barom hazugoknak tűnnek ebben a vitában. Persze lehet, hogy tényleg azok. Azok?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2019. december 14. 20:41
Az a kultúra szabad, amely apanázst nem fogad el. A többi csicska. Minden kultúrmunkás eldöntheti, hogy melyikbe tartozik.
Béna Géza
2019. december 14. 11:43
No jól figyeljetek senki nem írja elő hogy ne szarjatok és ne vizeljetek a hálószoba sarkába mégsem teszitek hanem kulturáltan elvégzitek a dolgotokat a kijelölt helyen, tehát vannak íratlan szabályok amiket illik betartani Aki mégsem teszi azt rendre kel utasítani!!!!!!!
amarna
2019. december 14. 11:19
COKI AZ ORSZÁGOMTÓL TE SEMMIREKELLŐ HAZAÁRULÓ RÉSZEG DISZNÓ !!!!!!!
Tatulus
2019. december 13. 17:56
böszmécske! Magyarázd meg már, mitől is vagytok "demokratikusok"? A koalíció sem nagyon érthető, hisz az mszp-s elvtársak nagy része már nálatok landolt (megválasztásuk után), tehát már csak levadászók vagytok! Látszik, milyen silány elvtársakból állt az mszp!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!