Novemberi ifjak

2019. december 02. 09:55

Most is hetekig elemezhetik, mi és miért is történt a Magyar Orvosi Kamara tisztújításán.

2019. december 02. 09:55
Danó Anna
Népszava

„Miként az önkormányzati választások után, most is hetekig elemezhetik, mi és miért is történt a Magyar Orvosi Kamara tisztújításán. Az előzmények alapján már azt is váratlannak lehet nevezni, hogy menesztették a köztestületet 16 éven át domináló Éger Istvánt. Ám ennél is váratlanabb volt a szavazás aránya: az Újratervezés »reformereinek« jelöltje, Kincses Gyula az újrakandidáló elnökkel szemben közel kétharmados támogatást kapott. Sőt, a kamara összes vezető testületébe elsöprő arányban jutottak be a csoport képviselői.

A megfigyelők első reakciói igen színesek. Egy orvos kommentelő a Facebookon így magyarázta a fordulat lényegét: »eddig sírtunk, hogy a tagságot nem érdekli a kamara, és hol vannak a fiatalok. Tisztelettel, megjöttek«. A kormánymédia olvasói a »komcsik«, a »libsik« és az »SZDSZ« előretörését látják az eredményben. Volt, ahol már a címadással is segítették az olvasók eligazodását: »Gyurcsány az orvosi kamarába is betette a lábát...«. Csoda-e hát, hogy ott több olvasó is egyből azt javasolta: »A nemzeti oldalhoz tartozók alakítsanak saját kamarát!«? ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2019. december 03. 10:33
Örülök hogy elismerted, az egészségügy legnagyobb gondja politikai..
Peter8811
2019. december 03. 08:45
Mészáros Ágira hasonlít. Viszont ennek feltenném a kérdést Mé' szaros?
tölgy
2019. december 02. 22:09
Nem kell elemezni! Tudható! A bolsi nem volt elég, véresszájú, vérvörös bolsi kellett az orvosoknak, illetve az őket "képviselő" orvosbáróknak.
Karácsony Szilvi
2019. december 02. 17:47
Mi történt, mi történt, hát pontosan az mint ami okt. 13-án. Visszajöttek a fekete övesek pénzéhes haverjai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!